tirsdag 10. oktober 2017

Medaljong sølv

Medaljong i gull eller sølv - et bredt utvalg av medaljonger her. Vi har et bredt utvalg av flotte medaljonger i mange materialer og stilig design. Hvis du bestiller en medaljong på CHANTI kan du spare penger, og du har alltid dagers returrett. Fordi vi både kan tilby en medaljong i vanlig og forgylt sølv.


Medaljong sølv

Medaljongen kan åpnes, og inne kan du lagre et bilde av dine kjære. Utvalget af medlajon sølv kan du finne her. Det er plass til å sett inn to bilder eller kanskje noen fne små tegninger. Liker du å reise rundt og oppleve verden? Sett inn et fint bilde eller en liten tegning.


Kult smykke i sølv med anheng som en medaljong med spennende detaljer. Perfekt sammen med andre smykker. Vi hjelper deg å lykkes med gavene - kjøp det i dag hos. Smykke i sølv medaljong. Søt medaljong i rhodinert sølv for gravering.


Finner du ikke det du leter etter eller har andre spørsmål hører vi gjerne fra deg. Kundeservice vil svare din. Denne søte medaljongen har plass til to små bilder inni, og kan graveres på baksiden. Et vakkert kjede med et unik anheng. Den kvinnelige helgenen som pryder anhenget er Sta.


Margareta fra Antiokia. Det originale anhenget er fra senmiddelalderen og. Festlig medaljong med englevinger som kan åpnes. Der kan man for eksempel ha et bilde av sin kjære. Den Hellige Ånden symbol smykke.


Pris NOK 72inkl. Vakkert sølv smykke med flott. Flott liten smykke medaljong i Sterling sølv 9for barn. Han er Skyttshelgen for alle som er i farta og underveis,til fots,eller på reise,både til lands og til vanns. Denne vakre medaljongen er italiensk og holder høy kvalitet.


Den rette medaljon i guld eller sølv kan være med til at fuldende et look, og lige her kan du finde et bredt sortiment af medaljoner. Vi har et stort udvalg af flotte medaljoner i mange materialer og flotte design, og bestiller du en medaljon hos os, kan du spare penge. Beautiful World 14K gull-belagt sølv medaljong med jordkloden som anheng.


Medaljong sølv

Dette feltet er påkrevd. Nydelig, sølv hjertemedaljong med mønster. Her finner du halskjeder som passer til anhenget. Janne Formoe by Pan Jewelry smykke i forgylt sølv med nydelig medaljong.


Her er det plass til å sette inn et lite bilde eller en liten tegning. I David-Andersens enorme utvalg smykker, finner du et rikt utvalg halssmykker. Vi har både løse anheng og løse kjeder, samt anheng som kommer ferdig levert med.


Medaljong sølv

Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i butikker og i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg