onsdag 11. oktober 2017

Ascott stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Produkttype: Textures.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Her vi bor nå har vi Lys Antikk 4sammen med Bomull, der er fint men vi ønsker å prøve noe annet. Hadde vi valgt denne i hele huset, ville det blitt litt vanskeligere å endre det #128521; Så jeg synes vi kan sjanse litt på et av disse rommene.


Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Hei Eg skal male kjøkken, stuen og gangen i ny farge. Gangen er i dag eggehvit. Er litt usikker på om det blir litt for mørk og bruke disse i gang?


Ascott stue

Se hele hjemmet hennes her! Siste paletten vi var innom var denne i grønntoner. Det er jo så spennende med litt farger! Da ville vi i så fall ha valgt klassisk hvit på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer. I biblioteket ville vi hatt pale green, green leaf på stue nummer og washed linen eller antikkgrå blandet med hvit på spisestue.


Stue med rustikt gulv og smarte vegger. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Du kan ta en økt i treningsstudioet eller nyte en avslappende massasje i spaet.


Ascott stue

Hotellet tilbyr også bilutleie og klesvask. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Over kjøkkenbenken har vi malt en rute i samme farge, men av type våtromsmaling. Den er lettere å vaske av enn vanlig maling – slik slipper vi å ha fliser e. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser.


Se vårt store utvalg i sofabord ? Verdens fineste blågrønne farge. Mer grønn enn blå selvsagt. Gulvet på kjøkken, spisestue og stue skal lukkes med flytesparkel i morgen slik at det blir helt rett til vi skal legge fiskebensparkett den mars.


På tirsdag er de endelig klar til å begynne å male, samt legge fliser i gangen og gjøre ferdig badet med fliser og murpuss. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


En dyp varm blåtone, som egner seg like godt i en stue som soverom, fikk flest stemmer da Happy Homes inviterte til kåring av årets farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg