fredag 13. oktober 2017

Dab radio philips

Spar penger - sammenlign pris før du kjøper noe nytt. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Eldirekte har fast lav frakt på 29kr - Se vårt utvalg her. DAB for en radioopplevelse uten forstyrrelser. DAB - radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser.


Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. Få best mulig radioopplevelse hvor du enn er. Radioen er lett, får plass i lommen og har et innebygd oppladbart batteri, slik at den egner seg utmerket på reiser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Fleksibel både når det gjelder radiomottak og drift! Med dagens DAB - radio kan du få hele verden inn i stua. Få siste nytt og favorittmusikken fra favorittkanalen.


Vi har utvalget du trenger. Stasjonsvalgene lagrer man i minneknapper på toppen, og den lille tegnruten viser all informasjon man trenger. Siden den er så kompakt, er den hendig å ha med på tur. Sammenlign tilbud fra Philips. Salg av batteriverktøy fra Metabo, vi leverer også reservedeler og tilbehør.


Dab radio philips

Hør på digitale sendinger i utmerket lyd med total kontroll takket være det godt opplyste LCD-displayet. Den lille Philips - radioen trives godt på batteridrift. Du kobler enkelt inn eksterne musikkspillere via lydinngangen med en mm lydkabel - perfekt for eksempelvis din smarttelefon eller MP3-spiller.


Det finnes mange gode DAB - radioer på markedet. Velger du en digital radio fra merker som IRC, Panasonic, Philips eller Sony - kan du være sikker på at du får en kvalitetsradio. Når du velger en DAB - radio må du tenke over hva du har behov for. Behøver du en vanlig radio eller en klokkeradio til soverommet?


Vi vil ha en radio som passer både hjemmet og lommeboka di, så det er ikke verstingradioen som prioriteres, vi vil ha en vanlig og god Dab - radio til en grei pris. Etter mange timers søking og granskning har vi nå kåret en vinner. Den beste DAB - radioen akkurat nå er Pure Evoke H3.


Når du hører radio på farten kan mottaket variere etter hva slags radiodekning det er der du beveger deg. Dekningen fra DAB -nettene er generelt god over hele landet, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har bekreftet at den er på høyde med og tildels høyere enn FM-dekningen. MANGE KNAPPER: En radio bør være litt enklere å finne fram på enn dette, mener vi.


Dab radio philips

Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer. Exibel er Clas Ohlson-kjedens eget merke, og denne radioen er den billigste i sortimentet. Batterilevetiden er viktig dersom du vil bruke radioen i hagen, på hytta eller i båten.


Vi testet samtlige radioer med helt nye batterier av samme type (Varta AA). Unntaket er Panasonic- radioen , som bruker de større C-batteriene. Denne vil naturlig nok vare lenger enn radioene som bruker de mindre standardbatteriene.


Dab radio philips

Derfor trenger du DAB - radio. Er du en etternøler som ennå ikke har gått til anskaffelse av en DAB - radio har du nok merket at mange stasjoner har forsvunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg