torsdag 12. oktober 2017

Interiør jenterom

Hoppekids, Bopita og mange fler. Dersom tenåringen har en spesiell hobby eller driver med sport, kan detaljer innen dette gjenspeiles i interiøret , sier Gorgas. Integrere en arbeidsplass. Det bør være en plass til å gjøre skolearbeid på rommet til tenåringen. En god og tilrettelagt arbeidsplass er viktig, så vel som gode muligheter til oppbevaring.


Ting har et stort utvalg interiør til barnerommet.

Forheng skjuler småting og er med på å skape stemning. Tips: Gjenbruk møbler. Her er det brukt en del av det som tidligere var en sofa.


Med rosa trekk og sengehimmel er det blitt et fint lite bamsehjørne. Ella Kamilla har fått et romantisk jenterom med barnemøbler fra Oliver Furniture. Barn har ofte ønsker om fargevalg og jenter liker ofte rosa.


Skulle du ønske innboksen din var mer trendy? Det er lett å fikse, bare abonner på nyhetsbrevet vårt.

Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør. I tillegg får du bonussjekker, bursdagstilbud og spesielle innbydelser til salg og events – rett i innboksen! Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år.


Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom. Alt fra gulv til tak. Møblene og innredningsdetaljene leveres til deg, og prisene er ofte bedre enn de du finner i en fysisk butikk.


Du behøver heller ikke jage rundt i forskjellige butikker. Dette er helt enkelt en komplett innredningsbutikk for barn. Slik skaper du blikkfang i interiøret.


Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. La interiøret gjenspeile tenåringen 25. Når tenåringsrommet skal fornyes er det helt andre kriterier som gjelder enn for eksempel på et barnerom.


Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser.


For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør til jenterom i galleriet under.

Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien jenterom. Idag tenkte jeg å slenge meg med i en konkurranse som Franciska har på bloggen sin. Hun er forfatteren bak bøkene sanselig sommer og sanselig jul. Til høsten kommer boken sanselig rom, hvor hun tar for seg stue, ba kjøkken, soverom. Bidraget mitt her er jenterom.


Da var tiden kommet til å endelig skrive et interiør innlegg igjen. Snuppa skal bytte rom, og i den forbindelse skal hun ha tapet på en vegg. Endelig ble det fart i “prosjekt jenterom ”, det var på tide å gjøre det søte babypreget litt kulere.


Fortsatt feminint, men her bor det en jente med meninger og ben i nesa – og en stor forkjærlighet for rosa. LADY Soft Skin finner du i Everyday Beauty paletten i LADY sitt nyeste fargekart. De fargene harmonerer perfekt med hverandre. På soverommet vil vi ha orden og finne ro!


Her er et knippe enestående soverom med god lagringsplass og. Om ikke spesielt tilegnet barnemøbler og interiør til barnerommet, så kan du likevel gjøre noen kule kjøp her,. Slik innreder du et perfekt jenterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg