tirsdag 24. oktober 2017

Gjøco oljebeis fargekart

På utkikk etter oljebeis? Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk.


Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet.


Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Trebitt oljebeis hvit ltr Jotun 14- per box Kjøp.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Gir ingen fiberreisning. Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom.


Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Verdi TREBITT OLJEBEIS FARGEKART TREBITT GIR LIV TIL TREET NYHET. Vedlikeholdsintervallene er 3-år for beis og 8-år for.


Var i den lokal malersjappa for å kjøpe lady da jeg skulle male opp spisestua. Har malt alle andre rom i huset med Lady og har vært 1. Det nye fargekart er utviklet i samarbeid med mange av landets. Stoffblanding Brukes til overflatebehandling. Utgitt dato Revisjonsdato. Vi blander alle farger fra de fleste fargekart.


Gjøco , Butinox og Jotun for å nevne noen. Du kan kjøpe beisen i nettbutikken og hente i butikken. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis!


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg