torsdag 19. oktober 2017

Design eget putetrekk

Design eget putetrekk

Velg farge, størrelse, design og personliggjør med eget bilde og tekst! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Putetrekk - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort. Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute.


Interiør butikk på nett. Design din egen pute med Spreadshirt. Det går raskt å bytte ut innerputen og vaske putetrekket. Gi putetrekket et personlig preg i stort format og gjør kosen enda koseligere. Slik blir det lettere å lage en pute som passer både til personen og interiøret.


Siden vi i Smartphoto vet at mange lager fotopute for å ha som gave, har vi også muligheten til at du kan få trykt bilde på putetrekk (uten fyll). Sjekk ut massevis av kule klær, produkter og tilbehør du kan tilpasse som du vil, med kule trykk og tekster. Gi pynteputene dine nytt liv med nytt putetrekk. Vi tilbyr et stort utvalg putetrekk og putevar i forskjellige design , former, farger og mønstre fra populære merkevarer som Fine Little Day, Marimekko og Elvang Denmark.


I denne videoen får du en enkel og god beskrivelse av hvordan du kan sy ditt eget putetrekk. Lag et konvolutt- putetrekk med denne metoden. Våre luksuriøse personlige putetrekk er håndlaget, og våre standard trykketeknikker gjør at bildene trykkes i flotte farger som varer i mange år.


I tillegg leverer vi også spesialproduserte varer til våre kunder. Vi kan for eksempel produsere artikler på bestilling fra ide til design. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende møte.


Design eget putetrekk

Rask levering, alltid mye salg! Pute Pynt opp sofaen med lekre puter, du har mange å velge imellom. Få ditt eget bilde trykt på putens forside og bakside, og så har du alltid yndlingsbildet ditt i stor størrelse, perfekt til å klemme. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Her får ordet drømmemotiv en helt ny betydning: Denne hvite hodeputen har påtrykket ditt eget personlige yndlingsmotiv og gir deg helt sikkert fine drømmer. Sånn lager du en fotopute Lag de nye putene dine med bilder enkelt og greit direkte på hjemmesiden vår. Se hele sortimentet her! Vi har sengetepper for enhver seng. Bestill på nett eller hent i butikk.


Design eget putetrekk

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Pene og komfortabele putevar enten du foretrekker glatt sateng eller myk bomull.


Høy kvalitet bomull er ideell for utskrift av bilder, vakre ferieminner, kjære eller gode venner. Vennligst sjekk størrelseskartet før du kjøper. To puter i eget design med håndbroderte motiv i midten. Lag din egen t-skjorte, design t-skjorter, gensere og masse andre klær, barneklær, babyklær og mye mer raskt og enkelt. Kantet med hvitt, vevd gammelt stoff (tidligere duk) og yndig, gammel blonde nederst på hvert broderi.


Det er brodert i korssting på hvit aida. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Baksiden er i tykk lin, hvit og lysebrun-stripet. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget , og helt personlige hjem. Hvis du ikke finner noe som passer, kan du enkelt laste opp ditt eget motiv og få trykket det på mobildekselet. På Spreadshirts markedsplass kan du velge blant utallige motiver, fra hjerter og kroner til laglogoer fra fotball etc. Trygg E-handel med dagers angrerett. Finnes i to ulike Meget elegant og enkelt designet sengesett av bomullspercale, to putetrekk følger.


Lag eget putetrekk - alt du trenger er strykejern, putetrekk og overføringspapir med trykk. Send oss en e-post å få gratis designforslag og pristilbud fra en av våre dyktige selgere. Har du lyst på treningstøy i eget unikt spesialdesign? Video: VIL DU HA DITT EGET DESIGN TRYKKET PÅ STOFF?


De fleste setter pris på personlige og spesielle klesplagg, men det er ikke alle som eier designkunnskapene som kreves for å kunne skape sine egne, eller som har lyst til å gå og lete etter unike plagg i vintage-butikker. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg