onsdag 25. oktober 2017

Lev landlig julemarked

Lev landlig julemarked

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Gamlebyens vakre gater og torg gir en unik ramme for den gode, gammeldagse julestemningen. Butikker, origanisasjoner og kulturliv samarbeider om julemarked og arrangementer og aktiviteter. I tillegg til julemarked blir det desembernatt den 7. Her finner du vår liste over julemarkeder hvor du kan oppleve go. Da er et godt, gammeldags julemarked tingen.


Lev landlig julemarked

Er du ute etter ekte julestemning anbefaler jeg alle å ta turen dit, det ligger kun en liten time fra Oslo! Magasinet oser av ro, skjønnhet og frisk luft! Gården drives av Cathrine og Knut, som er opptatt av kortreist mat, tradisjoner og håndlagde produkter.


Vi vet det er tidlig å nevne ordet jul - tilgi oss - men rundt i landet jobbes det allerede på spreng med å planlegge og organisere superidylliske, landlige julemarkeder der du kan komme i god gammeldags julestemning, handle håndverksprodukter og lokale smaksspesialiteter - og vi vil så gjerne ha tips om nettopp ditt favorittmarked! Vi blir delaktige i leserne juleminner og tradisjoner og får oppleve jul på landet før og nå. Jeg falt for dette bildet som oser av landlig jul. Det vakre trebordet dekket med detaljer i naturmatieraler og lin samt rødt er jo helt nydelig! Et koselig juletre pyntet i hvitt og natur samt hvite store julestjerner i vinduet lager skikkelig romantisk og landlig jul.


Lev landlig julemarked

Jeg likte også det flotte sorte glass-skapet samt stolene trukket med. Julemarked på Eidsvoll Verk og Stallgården den 8. Glass, ledning 73cm, AAA-batteri følger ikke med. Få tilgang digitalt nå! Lev Landlig , Oslo, Norway.


Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen! Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro! Jul og advent nærmer seg, og hva er vel bedre enn å bruke en (eller flere) av helgene før jul til å dra på julemarked ? Her er oppslaget, anbefaler ellers alle å kjøpe dette flotte magasinet, for inspirasjon og hverdagsglede. Landlig jul tar oss med til lesernes egne juleminner og tradisjoner.


Her får du også stemningsfull poesi og massevis av koselig lesning om våre kjære juleskikker, som å sette ut grøt til nissen, henge opp kornband til småfuglene, engler, levende lys, tradisjonsrik julemat og koselig samvær rundt bordet. Jeg liker den lyse, lette interiørstilen, ispedd landlig sjarm, og er glad i gamle ting med sjel og historie! Det er nesten utstillere i år, vi gleder oss så masse. Du får inspirasjon til pynt du kan lage selv, borddekking, julekaker og gaver.


Vi har også besøkt en gründer som brukte litt tid på å finne ut at yrkesdrømmen hennes lå rett under nesa på henne. Lev landlig er nydelig - og så vakker i de fargene. Er på julemarked selv så jeg. Jeg er utdannet interiørkonsulent, og er lidenskapelig opptatt av landlig interiør og hageliv.


Lev landlig julemarked

Denne bloggen vil inneholde glimt fra vårt liv her på Skogland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg