torsdag 5. oktober 2017

Drygolin beis

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot.

Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk.


Tilsatt sopphindrende midler. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning.


Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot.

Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Når du velger en maling for vinduer, dør og detaljer fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Malingen har svært god beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været, og har langvarig farge- og glansholdbarhet.


Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur.


Vi selger kun hvit maling på nett. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.


Innemaling, - beis , -lakk og -olje Lim Malings- og lakkfjerner, vask- og rensemidler Pensler. Treff på varer funnet i varer. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


Drygolin dør og vindu Hvit liter. En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.

Moderne vannavissende teknologi. Pigment kjønrøk 100gr 14- per stk Kjøp. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Antall strøk med beis , dekkbeis eller maling avhenger av om treverket er høvlet eller uhøvlet. På høvlet treverk, eller detaljer som en høvlet kant på liggende kledning, anbefales det tre strøk med beis , dekkbeis eller maling.


Disse strøkene kommer i tillegg til grunningen. Dette er kritisk viktig på husets solvegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg