mandag 9. oktober 2017

Gammel opland

Gammel opland

Akevitt med god fylde og fint preg av karve og sitrus. Kjøp på Vinmonopolet Passer til. Lam og sau og svinekjøtt. Den gule etiketten med den karakteristiske røde sirkelen er fremdeles å finne på flaskene, og innholdet vil også være det samme.


Gammel opland

Danilo Nada kommer til Oslo og har tatt med seg noen svært så lekre godbiter. Denne siden er ikke kommersiell og har ingen relasjon til salg av brennevin,bare at dette er den. Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet. By clicking ENTER you verify that you are years of age or older.


Middels intens duft av karve, anis, sitrus, vanilje og fat. Middels fyldig og middels intens akevitt med varmende alkohol og middels lang ettersmak. The Aquavit has been extensively matured in old sherry casks, which tones down the caraway seeds and gives it a character that is still rich and complex with citrus, anise, caraway and oak romas.


Gammel opland

Gammel Opland er lagret år på eikefat som tidligere har inneholdt sherry. Bløt og behagelig munnfølelse. Krydret med fint integrert. Svinekjøtt,lam og sau,. Akevitten er lagret på eikefat som tidligere er brukt til sherry, noe som gir en enestående avrunding og karakter.


Den slår de andre nord og ned i alle blindtester og viser sin renhet, kraft, bredde og finstemthet i smak som ingen andre. Gilde Non Plus Ultra har blitt sammenlignet med konjakk på grunn av egenskapene den har fått gjennom tolv års fatlagring. Farge og duft Gyllengul. Frisk god duft med en del appelsinskall, anis og andre kryddere samt trearomaer. Test: Vi har testet akevitt Foto: Foto: Øivind Lie.


Smak Bløtt anslag, fin. Så var det den andre historien, den som startet ved Operaen i Bjørvika og som nå i februar endte i fatlageret til Arcus på Gjeller - åsen. Noen av produktene vi i Klikk. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide. Gammel kjenning på topp Testpanelet synes flere av akevittene er gode, men finner fort ut at ikke alle passer til hele julebuffeten.


MESTEREN: Ivan Abrahamsen er Arcus´egen Master Blender. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Men, det mange ikke vet er at det finnes flere skatter fra Opland som man finner på bestillingsutvalget til Vinmonopolet.


Gammel opland

En av disse skattene er nyheten Opland Small Batch Bourbon. Din nettleser er for gammel. Seien er på sitt aller beste når den enten er blodfersk eller skikkelig gammel.


Om sommeren vet kystbefolkningen på Vestlandet og i Nord-Norge å sette pris på nyfanget småsei (pale i vest) som helst skal tilberedes bare noen timer etter at den satt fast på kroken. Da er den så fersk at den krøller seg i kjelen. Oppland Fylke grenser mot fylkene Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg