mandag 23. oktober 2017

Billig sprøytemaling av møbler

Stort utvalg av fint interiør. Kjøp brukte klær og møbler. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk!


Kjøkkenfornying-Agder – sprøytemaling arbeid på gamle kjøkken møbler , benkeplater. Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Vi gjennomfører alle typer innendørs og utendørs maleoppdrag, store som små.


Vi har også et eget malerverksted for sprøytemaling av møbler og kjøkkenfronter, og tilbyr gulvlegging og tapetsering. Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et billig og godt alternativ. På vårt sprøyteverksted kan vi gi møbler , innredninger og interiørdetaljer en lekker finish. Vi bruker kun proff spraylakkering. Valg av malingstype avhenger av bruksområdet: Skal du lakkere møbler ? Male veggene i et rom?


Vi har over års erfaring med sprøytemaling , innendørs og utendørs, og kan gi. Våre medarbeidere vil alltid være påpasselige med å dekke til møbler eller. Alle dørene er profilerte og alle utenom en er lakkerte fra før. Hommersåk , Fredag 06.


Vi spraylakkerer også andre møbler som f. Salg av møbler til lave priser. Leter du etter salg av møbler til lave priser, da er du kommet rett sted! Da vi ikke har fysiske butikker, sparer vi på lønninger og husleie - Den besparelsen gjør våre møbler billigere.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler , dører, vinduer og andre elementer. Dette gir en flott finish.


Med et grundig forarbeid kan gamle og slitte overflater bli som ny, og man kan puste nytt liv i møbler som trenger renovering. Handle møbler , utemøbler og innredning på nettet. Teamet bak Furniturebox har håndplukket produsenter og leverandører av høyeste klasse for å ha mulighet til å tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og billige møbler. For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd.


Presno Sprøyteservice har tolv års erfaring med overflatebehandling av treverk som kjøkkenfronter, sprosser, innedører møbler og lignende Presno Sprøyteservice har nå flyttet til Tangen allè på Hisøya utenfor Arendal. Vi holder til i den gule bygningen inn porten til høyre, ned mot vannet. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Den perfekte løsningen for deg som er fascinert av gamle, antikke møbler , og som har sans for eksklusivt interiør i. Vil du bare mattslipe en lakkert overflate på et møbel , velger du ennå finere slipepapir, for eksempel 4eller bare 600. Støvsug godt, også rommet der du arbeider.


Tørk deretter av gjenstanden som skal lakkeres med en fuktig, godt oppvridd microfiberklut. Hvert eneste støvkorn må bort. Dyre møbler Klassikerne ligger langt over det mange velger å betale for møbler. At en stol til stuen koster 50. Da har du kommet rett!


Uansett hvilke møbler og hvilken innredning du leter etter, har vi noe for deg. Hos oss på Trademax spiller det ingen rolle hvem du er – vi fokuserer på å kunne tilby møbler av høy kvalitet til lave priser i en mengde ulike stiler, farger, former og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg