onsdag 4. oktober 2017

Fornye gammel trapp

Fornye gammel trapp

En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! Det er enklere enn du tror å fornye trappen - du kan male eller legge nye, ferdige trappetrinn. Her får du tips og råd om du skal pusse opp trapp. Det å skifte ut den gamle trappen er ofte enklere enn du tror.


Oppussing av eksisterende trapp kan for mange bli en kostbar affære og prisen kan komme opp mot en ny trapp. Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring.


Rengjør deretter trappen slik at skitten ikke skrapes og slipes inn i gammel maling og treverk. Nå starter hoveddelen av malejobben. Siden trappen er malt fra før, skrapes først litt maling bort med en skrape. Sliping av trapp tar tid.


Her bør du bruke slipemaskin, og selv med den tok tiden opp mot seks timer. Er trappen for eksempel i slitt furu, kan en velge å legge parkett-trinn i den. Da vil trinnet få en sårkant foran i parketten, sier han. Denne forkanten kan derfor dekkes av en trappenese.


Da kapper man kun til sidekantene og fester med lim, forklarer han. IBG leverer det du trenger til å fornye trappen , også lister med sklisikring. Mange kvier seg for å gå i gang med å pusse opp trappa, og det gjør de med rette. Det er mye arbeid involvert i oppussingen av ei gammel trapp. Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskap (kommersiell lenke) 4. Stort sett er det ikke så mange utfordringer med å fornye trappen , bare man er litt fingernem og tar tiden til hjelp, understreker Freidher.


Fornye gammel trapp

Gjør man dette selv skal det mye til for at det ikke lønner seg å pusse opp den man har fremfor å kjøpe ny. Da må trappen man har være i meget dårlig forfatning. Ved å bruke ferdige trappesteg kan du på kort tid forvandle en gammel og slitt trapp til en moderne og lekker del av interiøret.


Trappetrinn i valnøtt med hvite opptrinn fra Lundbergs. Ferdige trappetrinn: Med ferdige trinn i stavlimt eik kan det ikke bli enklere å fornye trappen. Teppe i trappen er det mest sklisikre alternativet. Halvmånetrinn er et enklere og rimeligere alternativ enn teppe i trappen. Mindre vasking: Trapper med tepper er lette å renggjøre med støvsuger.


Fornye gammel trapp

Et annet godt alternativ hvis du ønsker å beholde den gamle trappen , er å legge nye trinnplater. Nye trinn i gammel trapp. Renovera Trappan istället för att köpa ny. Vi renoverar trappor med våra egentillverkade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion som är halkfritt, varmt.


Her er et eksempel på hvor flott det blir fra en gammel furutrapp til ny. Trinnene limes fast på de eksisterende tr. Fornye trapper Fornye trapper. Dette er en helt vanlig standard Ola Nordmann lakkert furutrapp. Den var ganske stygg etter hard bruk noen år, mye hakk og skraper.


Vi lukket trappen , malte den hvit og la laminat i trinnene. Synes det var stilig med det mørke mot det hvite og rålekkert med den wallstickersen! Vi har en trapp vi absolutt skulle gjort noe med.


Merker blir det vel alltids når det blir mye brukt, og med dyr ennå mer da. Skal du fornye trappen bør du sette av god tid. En gammel og sliten furutrapp trenger ikke byttes ut for å få forandring. En sliten gammel trapp , kan den bli som ny?


Det er omtrent like my jobb å fornye en gammel trapp , som å bytte den ut, men som sagt. En teppelagt trapp er trygg å gå i, også med glatte ullsokker på beina. Dessuten demper det lyder, slik at det ikke bråker i hele huset når barneflokken raser ned trappa. Trappen er unektelig en viktig del av rommet.


Du kan kle hele trappen med teppe, dekke inn trinnene, legge en trappeløper eller lime halvmånetrinn akkurat i gangbanen, alt etter smak og behag. At trappefornying er populært og i tiden, viser økningen i antall jobber som firmaet utfører årlig. Vi har hatt en fordobling av antall oppdrag siden vi startet opp i det små for knappe år siden, forteller Andreas Holgersson.


Selv om trinnene på den gamle trappen er uthulede og slitte, kan den komme til å se ut som en ny trapp ved å legge nye trappetrinn oppå de gamle. I vårt eksempel var de opprinnelige trappetrinnene av furu, men så herjet av mange års slit at det ikke ville la seg gjøre å avhøvle dem. Enkelt og effektivt å fornye trappen.


Slik blir du kvitt limet i trappen 07.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg