mandag 16. oktober 2017

Sengegavl 160

Sengegavl 160

Kjøp sengegavl 1hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Sengegavl beskytter mot den kalde veggen bak sengen. Finn en som passer deg her.


Sengegavl 160

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Rask og enkel handel på Ellos. Stikk deg ut med stil. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Video.


Her finner du flust av sengegavler til soverommet ditt. I tillegg til behagelig støtte for ryggen, får du et mykere inntrykk med en sengegavl. SKENE LYX sengegavl 1cm. VINCI sengegavl 1cm. MORRISON sengegavl 1cm.


Følg oss på Instagram! En hodegavl gir soverommet ditt et flott uttrykk. Stoppet sengegavl som festes på veggen (veggfester inngår). Trekk i fløyel av polyester og fyll av polyeter.


Les mer under Frakt og levering. Velg blant sesongens Hodegavler i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Sengegavl 160

Vi tilbyr sengegavler i ulike stiler, farger, materiale og størrelser som vil passe ditt soveroms farger og stil perfekt. Med en sengegavl får soverommet ditt et helt nytt og stilfullt preg. Nedenfor kan du se våre sengegavler og ved å klikke på det produktet du ønsker å se nærmere på, kan du se flere bilder og lese en mer detaljert produktbeskrivelse. Vi har varehus over hele Norge. Lekker og moderne sengegavl med rette linjer som skaper et moderne uttrykk på soverommet.


En sengegavl gir soverommet særpreg. Shop online - Besøk oss idag! Hos oss får du mange ulike typer sengegavler, som for eksempel en med praktiske, innebygde hyller til ting som bøker, vekkerklokker eller ladere. Om du liker å lese, surfe på telefonen eller ser TV i sengen, er den myke hodegavlen behagelig å lene seg mot.


Sengegavl 160

Lag et luksuriøst og harmonisk soverom med en myk og lekker sengegavl som kan komplementere stilen på soverommet ditt. Den hindrer slitage på væggen og er blød at sidde op af.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg