tirsdag 3. oktober 2017

Jotun oslo soverom

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Se inspirerende bilder av soverom og velg de rette produktene. Farge og inspirasjon. En dyp blåtone med et svakt grønt hint av magi som skifter uttrykk gjennom døgnets timer.


En dyp blå tone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønne toner. Oslo vil også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger. Da vi fant tilbake til den, var valget enkelt.

Den omfavner rommene og roer ned interiøret og er fantastisk god å leve i, forteller Jannicke, som driver Kollekted by sammen med Alessandro. Passer til nesten alt. Spesielt fin til fondvegger og soverom.


Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet. Den mørkeste blåfargen som er representert i det nye fargekartet er elegant og gjør et soverom lunt og godt. Vi synes den er ekstra fin mot røde detaljer!


Blått er lett å like og lett å bruke! Finn din favoritt blant blåfargene her! Se soverom - før og etter her.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Oslo er også lekker til gylne bruntoner, retro teak og gyllent treverk for å nevne noe. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til tapeten, dine gulv og møbler. Duse farger på soverommet.

Jeg prøvde gult på soverommet , men det ble en litt for rask oppvåkning for meg. Det fungerte rett og slett ikke! Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet. Veggene er malt i Kalkgrå fra Jotun , og gjør det store rommet intimt og hyggelig. Det er gjennomgående hvitpigmentert eikeparkett i alle rom.


Vi har landet på fargen oslo i ett soverom , refresh til tre vegger i stuen (en vegg i en mellomgrå tapet, og mørkeblå sofa), og klassisk hvit til tak, listverk og dører. GOD NATTESØVN: Bruk Walls2Paint veggplater, og mal soverommet i en rolig og dus farge for å få en god og rolig søvn. Få inn eller skift gardiner på soverommet ! Det tilfører massevis av materialitet og rommet blir enda bedre å være i! Du kan også bruke gardiner som romdeler! På en eller flere vegger i stuen ville jeg da valgt Oslo.


Balanse også vakker på et soverom. Mange ser sitt snitt til å pusse opp soverommet når det skjer små eller store endringer i livet - enten det er fordi barna har vokst fra barnerommet, dere har kjøpt et nytt hjem eller barna har blitt så store at de flytter hjemmefra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg