mandag 30. oktober 2017

Hytteinteriør fjell

Finn Interiør Hytte Fjell. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos oss kan du få en skreddersydd hytte tilpasset dine ønsker. Kontakt oss enkelt her!


Fjellhytter som passer for deg som er opptatt av kvalitet, design og gode planløsninger. Ta kontakt for visning. Topp moderne hytte med panoramautsikt mot Hardangerjøkulen. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. Enten hytta ligger på fjellet eller ved sjøen, spiller lokalt klima en viktig rolle for hvordan parketten vil fungere. Hytteinteriør med farger Innvendig er denne hytta er en fest i farger Umalt og gulnet interiør ble til en fargesymfoni når interiørdesigneren tok grep.


Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte, fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi. Vakkert hytteinteriør med Setergr.


Sammen deler vi drømmer om fjell -, fjord og skogshytter, tanker om materialvalg og inspirerende bilder og hytteprosjekter. Fjellbo Design`s visjon er å være din foretrukne nettbutikk av møbler og interiør til hytta på fjellet , tilby best mulig kombinasjon av design, kvalitet og pris. I en nesten uoverskuelig interiørverden kan det være vanskelig å orientere seg fram i en jungel av nettbutikker, magasiner og merker.


Rustikt julebord på fjellet. En seter er vertskap for julehøytidens røffeste og mest uhøytidelige bord. Med mest gammelt, noe nytt, noe lånt og litt lilla er bordet dekket nesten helt gratis.


Julebordet på setra er rustikt og røft. Det er kun brukt bare naturmaterialer og naturfarger, foruten små innslag av. Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv. De glaserte, blanke flisene er fra Höganes, de matte flisene er fra FagFlis.


Innredningen er fra Ikea, og stubben fra Lama. Randi har valgt stående, malt panel på soverommene. Det gir en spennende variasjon i hytta. Fargen på veggene er Demring fra Jotun.


Sengen heter Fjell og er fra Ikea. Reisen til hytta på fjellet har for meg blitt mye mer spennende de siste årene. Ikke bare er Stor-Elvdal den største kommunen i Sør-Norge i areal, her er det i tillegg masse elg. Nå også mange ulike utrykk for elgkunst. På samme måte kan begge stilarter være mørke og lyse, kalde eller varme.


Ofte ser vi likevel at moderne hytteinteriør heller mot lyse farger og rene linjer, mens tradisjonelt hytteinteriør er varmere, lunere og mer rufsete. Under finner du en liste med tips til hvordan du skaper et fint hytteinteriør for en fjellhytte: 1. Bilder fra innsiden av våre hytter. For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler.


Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden godtar du vår bruk. Tomter - Hytter - Leiligheter på Beitostølen levert av Norske Fjellhytter Skreddersydde hytter på Beitostølen oppført av Norske Fjellhytter, lavmælt luksus. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet , og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta.


Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell , vidder, skog og reinlav. Hytte på fjellet Hytten var ca år gammel og trengte en oppgradering på farger, møbler og tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg