onsdag 18. oktober 2017

Mer ryddig

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Designerboks til qtips som vil pryde baderommet ditt. Hvis du gjør ting med én gang, slipper du å gjøre det mange ganger i tankene. Legg på plass ting med én gang dere kommer hjem, i stedet for å la det stå i gangen.


Sett på plass skoene og heng opp jakka.

Det tror jeg er grunnen til at jeg har samlet meg så mange triks til å gjøre det enklere, og dem deler jeg selvfølgelig gjerne med deg. Her får du de beste ryddetipsene mine: 1. Det gjør det mye mer overskuelig. Kjøp bare det du virkelig har bruk for.


Det er lett å bli fristet, men mye ender opp i skuffer og skap. Ta med ting som skal ryddes når du likevel går fra ett rom, eller en etasje til en annen. Da blir det fort ryddig.


Vi har en liten lek vi leker med barna.

Ikke bare gjør du huset ditt mer ryddig , men også en god gjerning for miljøet. Abbonerer du på avisen følger det som regel med en del reklameinnstikk. Gjør det til en regel å kaste all uinteressant reklame med det samme du henter avisen. Tjen mer penger En ryddig butikk gir mersalg. Merk hver henger med plaggets størrelse, og gjør dine ansatte mer effektive med våre merkebrikker.


Det har aldri vært mer ryddig i Gamlebyen enn etter Månefestivalen Månefestivalen er i gang og arrangørene er opptatt av å holde det ryddig på festivalområdene. Beboerne i Gamlebyen skryter av hvor ryddig det er etter at vi har vært der, sier daglig leder. Rot kan være en kilde til krangling, til frustrasjon og til unødvendig tidsbruk. Men hva skal til for å klare å holde det mer ryddig hjemme? Våre beste tips til effektiv rydding – slik får du ryddig hjem i en fei!


Et ryddig hjem kan ha større betydning for din trivsel enn du tror. Plusstid gir deg noen smarte tips for hvordan du kan rydde vekk kaoset. Fordelene med å ha et ryddig hjem kan være det å få mer tid til å gjøre det du ønsker. Når du har det ryddig rundt deg er det enklere å finne frem scrapbooken du begynte på for noen måneder siden, du finner treningstøyet og du slipper å lete etter lommeboken eller bilnøklene på vei ut døren – for de har fått en fast plass. Da kan man ikke klage er det noen som sier til meg og det er forsåvidt sant, men poenget mitt er det at når man står mer eller mindre med alt ansvaret for et ryddig hjem til enhver tid sier det seg selv at det vil gå på bekostning av noe og hva er godt med et ryddig hjem og en utslitt mor enn litt rot og en glad mor.


Det er er lett å drukne i rot og kaos i en travel hverdag.

Her på ryddemagi finner du inspirasjon og tisp til å få en mer ryddig hverdag. Valgkampen har blitt endret av sosiale medier. Et ryddig skrivebord minner om kontroll og pålitelighet, imens kontormedarbeideren som har det rotete, kan virke ineffektiv.


Uansett i hvilken ende av skalaen du tilhører, er det en god nyhet at det finnes stasjonære PC-er og kontorrekvisitter som sparer plass på skrivebordet og gjør deg mer effektiv. Ryddig Hjem er nye perspektiver på hva jeg omgir meg me og den rydde-innsatsen som kreves, blir ikke drevet av plikt og ytre ønske om at det skal se bra ut. Ryddingen drives av en indre motivasjon om å skape omgivelser det er godt å være i. Ryddig hjem er livsvisdom samtidig som strukturen i det er som et kurs.


En litt mer ryddig klesavdeling - Fortsatt ! I forrige uke ryddet vi skikkelig i klesavdelingen vår, prøvde å sortere klær sånn at det ser bedre ut. Aksjeselskap er en mer ryddig selskapsform! Det mener rådgiver Oddrun Skår Hansen hos Infotjenester AS som tror det blir færre enkeltpersonforetak og flere aksjeselskaper som følge av de foreslåtte endringene i aksjeloven. Og for alle som har sittet gjennom noen episoder av Ekstreme Samlere, vet man godt hvor ille det kan bli seende ut om man bare kjøper mer og aldri ikke kaster ut. Det er klart det har noe å si for hvor ryddig huset ditt ser ut det at du holder kontroll med unødvendig rot og skrot, forklarer Wittmann.


Når du har fått en ryddig og oversiktlig innboks, kan du sortere meldingene i mapper. Du kan for eksempel ha en mappe som heter Privat, en som heter Jobb, Skole etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg