torsdag 12. oktober 2017

Veggfarge stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Disse detaljene innehar nemlig evnen til å vippe en hel veggfarge av pinnen!

Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. Når man skal innrede med hvittoner er det mange hensyn man bør ta for et vellykket resultat, – og for å minimere uheldige overraskelser. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og.


Se også vår guide til valg av riktig veggfarge. Nøytrale og kjølige gråtoner. Skumring – en svak nøytral grå tone. Fin til mørkere nøytrale toner.


Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge.

En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge Ved å male én eller flere vegger i en annen farge kan du gi boligen et personlig preg - uansett om du er. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i JOTUN. Hun er deres globale fargesjef og reiser verden rundt på jakt etter din neste veggfarge.


Opplevelsen av romstørrelse vil i stor grad avhenge av veggfarge i forhold til farger på andre flater som gulv og tak. Det er også viktig å tenke på hvordan veggene skal brukes, poengterer Wie. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Paret ønsket definitivt ikke hvite vegger i stuen, men innrømmer å ha rynket på nesen da interiørarkitekten foreslo oransjerosa. Fra kald til koselig tv- stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Vi har gitt tv-stuen et løft. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Dette er SÅ VANSKELIG! Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.


Motsatsen til de mørke fargene vi ser mange maler me er de lyse, duse og rolige fargene som går mot beige og grå. Viktig forutsetning: en lys veggfarge.

Mørke farger “sluker” lyset. Vegglamper til lyssetting av bestemte områder. Spotter kan benyttes i stedet for klassiske nattbordslamper, for lyssetting av vitrineskap, lenestoler etc. Bildelampen lyssetter og fremhever malerier, foto og.


Få inspirasjon til å matche gardiner og veggfarge ! Gardiner som matcher veggfargen - Tekstiler - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Finn veggfarge ved hjelp av moodboard! Les Mer Jeg aksepterer! Interiørbloggeren Carla Sofie Molge skulle male sin stue i en helt ny farge, og det var viktig for henne at prosjektet ville skape en helhet i rommet.


Når man går i gang med et innredningsprosjekt, kan det være en vanskelig prosess å visualisere sine idéer, men det finns det råd for! I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Vedlagt følger bilder fra en tilsvarende leilighet med planløsningen vi nå pusser opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg