fredag 20. oktober 2017

Smarte matbokser

Finn matbokser i vårt brede sortiment av populært friluftsutstyr og tilbehør. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Matbokser med Disney, Bakugan, Toy Story mm. Det finnes etterhvert veldig mange smarte matbokser , fra de helt enkle til de mer avanserte - for deg som pleier å ha med deg annet enn kun brødskiver til lunsj.


Her er noen av de smarte matboksene du kan velge blant dersom du vil oppgradere matboks-utvalget ditt i høst. Det bidrar denne smarte matboksen til, samtidig som at matpakken smaker dobbelt så godt.

Denne personlig utformede matboksen har to praktiske lukkemekanismer, og er laget av et materiale som tar vare på maten. Vi anbefaler å vaske matboksen for hånd. Salget av Freshbox overgår forventningene til oppfinner Jan Ståle Viken Flått: – Det har tatt helt av, sier overhallingen.


Millionsalg i boks: Oppfinner Jan Ståle Viken Flått er glad for at kundene har tatt godt imot Freshbox. Nyhetene for høstens barnehage og skolestart er på plass, og store matbokser for. Smarte matbokser og drikkeflasker fra Sistema er nå i butikk. Lyst på ny termokopp, smarte matbokser for hele familien eller kanskje nytt servise?


Vinterens lekreste nyheter finner du hos oss!

Vi gir deg smarte tips til hvordan du kan lage sunn, stressfri. I stålbokser fører vi merkene Klean Kanteen, LunchBots, Onyx Containers og Clean Planetware. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Her finner du drikkeflasker og matbokser til små og store, som kan brukes i barnehagen, på skolen, på jobb eller på tur. Smarte navnelapper til klær, sko og utstyr fra kr.


Rask og gratis levering! Strykefrie og fargerike navnelapper. De er fullstendig giftfrie og inneholder ikke plast eller stoffer som BPA.


Bekymring rundt de helsemessige farene knyttet til giftstoffer i plast (f.eks. bisfenol A og ftalater) er en av årsakene til at etterspørselen etter plastfrie matbokser laget fra tradisjonelle ikke-giftige materialer er sterkt økende. Pakk fristende matpakker i holdbare og giftfrie matbokser som bevarer smaken - sunt og miljøvennlig. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Hvordan mestre kunsten å holde det ryddig i skuffer og skap på kjøkkenet? Svaret er smarte innsideløsninger.


Unngå at gryter, matbokser og lokk flyter utover. Med skuffeinndelere og kasser blir det enkelt å holde orden på ulike deler som hører sammen. Pass på å bytte ut gamle og slitte matbokser , og erstatt med nye, smarte og funksjonelle matbokser til alle situasjoner!


Ta den med i en praktisk, tett matboks.

Hos oss finner du alle tenkelige plastbokser og oppbevaringsbokser som du kan bruke til nettopp det eller for å fryse ned bær, mat etc. De fleste av boksene våre kan brukes i mikro og fryser, og de kan vaskes i. Vi har også matbokser i soli holdbart glass hvis du heller vil ha det. Frozzypack matboks gir deg frisk mat hver dag, uten søl.


I løpet av skoledagen er det viktig med mat og drikke. Vi har det du behøver for å beholde matpakken delikat og fristende helt til lunsj. Matpapirets tid er en saga blott, nå er det fancy matbokser med flere rom som gjelder for å oppbevare lunsjen for skole- og barnehagebarn. Så fikk vi fem barnefamilier til å teste ut hvor bra matboksene fungerer i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg