tirsdag 10. oktober 2017

Atv tømmerhenger med kran

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Armaturer til Kjøkken og Bad. Spesialkompetanse på kraner og traverskraner.


Løfter 1kg ved m, bøyd løftearm som gir maksimal løftekraft i flat stilling. ATV tømmerhenger med kran og lasteplan (2-akslet). Prisen er inklusiv komplett kran, lasteplan og tømmerholdere!


Dette er en meget solid og kraftig bygd henger. JavaScript seems to be disabled in your browser. Tømmerhenger med kran m, inkl. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring.


I tømmerhengersortimentet finnes det en rekke proffmodeller med kran og hydraulikk. Fullgalvanisert tømmerhenger for transport av ve tømmer, byggmaterialer etc. Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie. Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov.


Easy removal of the cargobox transforms the trailer into a timbertrailer, the cargobox is tiltable with the crane and the winch which are included in the pakage. Ready to use multipurpose trailer for ATV. VI SENDER OVER HELE LANDET! RIMELIG FRAKT LEVERT HJEM PÅ DØRA!


Atv tømmerhenger med kran

BESTILL ENKELT VIA LINK I ANNONSEN - LAGERVARE! Galvanisert tømmerhenger med boggie. Leveres her inkludert kran og kraftige sidestøtter for sikker lasting. Hengeren har alt utstyr inkludert i prisen!


Innleggskasse kan tilkjøpes, bestill da komplett henger til kr 13. Alle hengere blir klargjort og prøvekjørt om du velger å få den tilkjørt, eller henter den hos oss i Brumunddal. Vi driver med tømmerhenger -spørsmål hver dag og har klargjort 7hengere før din, så dette skal vi være best på. Super til bruk i skogen og til transport av lange lengder, f. ATV og UTVkeyboard_arrow_down.


Atv tømmerhenger med kran

En tømmerhenger beregnet på små traktorer, utstyrt med hydrauliske støttebein. Lasteren har en rekkevidde på m, med en løftekapasitet på 3kg med fullt utlegg, uten gripeklo og rotator. Denne hengeren er den ideelle løsningen for de som hovedsakelig trenger å transportere tømmer.


Tysse ATV henger er hengere for firhjuling, MC og scooter. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. Til kombihenger (v.nr. 880).


Atv tømmerhenger med kran

Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Høy løftekapasitet for håndtering av grovere stokker. Men der jeg skal ta ut skog er det dårlige forhold for traktor.


Har til nå brukt atv med en Jula tømmervogn. Men vurderer sterkt nå en vogn med kran og drift på. Har hatt noen små jobber for kommunen i sommer også med rydding langs veien og det ville vært gunstig med en slik da.


Men klarer ikke helt og bestemme meg for type. Atv tømmerhenger med kran fra Kr. Denne leveres inkludert tømmerholdere som gjør at man har. Optimal tippbar allround-vogn med kran.


Ta enkelt bort planet og få en tømmervogn. Helgalvanisert stålkonstruksjon. Den leveres med uavhengig boogie og.


Atv tømmerhenger med kran

Er det noen som har atv og tømmervogn med hydraulisk kran ? TØMMERHENGER med KRAN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg