torsdag 5. oktober 2017

Henge ski på vegg

Veggholder for hårføner. Ser bra ut, og holder baderommet ryddig. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket.


Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg.

Dersom skiene skal lagres lenge kan det være lurt å tenke på hvordan du behandler skiene før du lar de stå over sommeren. Alle ski har godt av å få litt omtanke og kjærlighet etter en lang vinter. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket.


I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Skiholderen er enkel å montere i tillegg er den svært rimelig. Har du en lang vegg kan du kanskje montere flere på rad på en planke og henge opp denne, med tilhørende planke nederst på veggen som de står på ? Det har jeg ikke prøvd selv, men kan sikkert fungere godt.

Finner sikkert en forhandler på nettsidene deres som er i nærheten av deg. Angående den Jula tingen ser jeg ikke helt hvordan den skulle bli brukt med bra resultat dersom man har felger på opp mot 25cm ut fra vegg. Jeg ønsker i første omgang å henge felgen med fremsiden ut slik at de synes og ser bra ut på veggen. Vårt skistativ rydder opp og samler ski og staver inntil veggen.


Skijack er en norskutviklet kombinert ski - og stavopphenger med plass for opptil par. W2C veggmontert kr pr langrennspar kr 1pr alpinpar Lagring av staver er. Dette kan brukes som skistativ på vegg i. Perfekt til å henge på veggen på hytta sammen med en gammel strikkegenser,. Jo eldegamle brune ski med bindinger og gamle staver. Alt det andre har jeg fra før av og skulle kastes, men så fant jeg disse skiene.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


W2C - par ski , beste stativ på markedet. To spalter for plassering av vintersportutstyr. Beste skiopphengingssystem på markedet.

Det kan også brukes som skistativ i tak. XCer for inntil ski. Materialer: Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet.


Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg. Skistativet består av deler og festes på vegg med gjennomgående skruer. En stenderdetektor kan være til god hjelp til å finne rett punkt mellom feste og vegg. Det beste er hvis du kan skru festet til to stendere, men dette krever at du har et feste som er bredt nok. Hvis ikke festet er bredt nok til å nå to stendere, eller plasseringen ikke blir optimal, er alternativet å bruke ekspansjonsbolter på siden av.


Når man skal henge opp flere bilder sammen på en vegg , pleier man. Man kan da enkelt henge opp langrennsski som har Thule Ski Click skistropper med hylser. Også ski og sykler kan med fordel henges på veggen.


Noen som har gode tips til hvordan jeg får hengt opp ski , staver og sykler på en bodvegg , gjerne ting man kan finne på nett? Og du kan fritt velge om det skal være en gipsvegg, en litt tyngre vegg i fibergips eller en vegg i porebetong. Den lette gipsveggen er enkel å bygge og opplagt mange steder, mens med fibergipsen er det letter å henge tunge ting, akkurat som på porebetongveggen. Uansett hva du velger, må du igjen ta stilling til tapetsering, pussing eller. Enten du skal henge opp et skap eller montere nye hyller, kan det være lurt å finne fram en detektor før du finner fram drillen.


En vegg kan skjule både rør og ledninger som kan være vanskelige å oppdage uten å måtte rive ned hele veggen. Du kan legge til eller fjerne antall fester ut i fra hvor mange par ski du trenger plass til. Stativet henger du opp på veggen. Har du en kort vegg kan det være lurt å tenke at det skal være plass til flere skipar i hvert feste og ha færre fester.


Dragens Hule dragenshule dragenshule. En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på ! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Sett sammen mange i ulike størrelser, slik at hele veggen dekkes. Selvfølgelig kan du tenkes å henge snowboard på veggen ved å kjøre en spiker rent gjennom styret selv, men det er ikke anbefalt.


Gå til din lokale sportsbutikk. Raskt, enkelt og billig. Teppe på gulvet gir en koselig atmosfære i ethvert rom. Vi kan tilby deg forskjellige varianter, både etter mål og som teppeflis.


Varme gulv med vegg til vegg teppe På 80-tallet hadde vegg til vegg teppe sin storhetstid. Heldigvis ser vi nå at trenden er kommet tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg