fredag 20. oktober 2017

Gjøco interiørbeis fargekart

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.


Tre, panel og interiør En helblank vanntynnbar oljemaling for innendørs bruk. Verktøy rengjøres med vann. Gjøco Interiør Kjøkken og bad En vanntynnbar, halvblank akrylmaling som benyttes til mellom- og toppstrøk på vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel.


Gjøco Fashion Panel og interiør En vanntynnbar, silkematt oljemaling for innendørs bruk basert på ny teknologi. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Det øyet oppfatter som farge, er elektromagnetisk stråling i bestemte. Uansett om du befinner deg hjemme eller på hytta, i byen eller i mer landlige omgivelser, vil naturens egne materialer tilføre interiøret en helt egen ærlighet.


Ved å benytte naturlige materialer og transparent behandlig tar vi vare på det ekte og ærlige. Bli inspirert av det interiørbeis-fargekartet fra LADY. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet.


Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom.


BRUKSOMRÅDE: Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater. I områder med risiko for slitasje, fukt og vannsøl anbefales påføring av Gjøco Sealer. FORBEHANDLING: Underlaget skal være fast, rent og tørt.


Vask terrassen med Gjøco Terrasserens. Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling.


Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling. Forbehandling: Underlaget må være rent og tørt, og fritt for fett, voks og oljer. Brukes på paneler, dører, vinduer, listverk, møbler etc.


Tidligere malte flater rengjøres med Gjøco Interiørrens og skylles med vann. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Interiør og farger handler også om mote – og det at catwalken er en naturlig inspirasjonskilde er hevet over enhver tvil.


LADY Supreme Finish Tre og Panel. Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos. Den er moderne, samtidig som den har et snev av tidligere tider over seg. Fargekart fra alle produsenter 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg