torsdag 26. oktober 2017

Selvklebende folie interiør

Konsis leverer din vindusfolie med rask, effektiv og god service - i svært høy kvalitet. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak!


Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare.

Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger.


Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han. Whiteboard som festes direkte på veggen eller døren. Underlaget må være glatt. Skriv beskjeder eller la barna tegne direkte på folien med whiteboard p. Klebefolie er selvklebende folie med kraftig lim – til dekor av møbler og interiør.


Vi trykker dine bilder, design og logo på selvklebende fototapet som fester godt til alle flate underlag og kan brukes på nært sagt alle flater, vegger og interiør. Frostet folie med kort leveringstid og imponerende trykkkvalitet - Hos Konsis Grafisk. Søk etter selvklebende folie interiør på den nye KensaQ. Finn laveste nettpris her.


Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Velg mellom masse forskjellige farger og mønstre, som vist ovenfor. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m.

Kontaktplast, selvklebende dekorplast. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner. Vi kan bekle alle typer flater med ditt budskap.


Med foliedekor er det kun fantasien som bestemmer. Noen populære bruksområder er foliedekor bruk som bildekor, helfoliering av kjøretøy, bilreklame på firmabil, vindusdekor, interiørdekor, selvklebende tapet og folie på reklameskilt. Vindusfolien er enkel å feste og kan monteres på alle slette glassflater som er fri for støv og fett. Den begrenser innsyn, men lar fortsatt dagslyset skinne gjennom. Kolleksjonen passer perfekt til blant annet ba soverom og det smale vinduet ved inngangsdøra.


Dekorer vinduer og interiør med kritt-tusjer. Anna liker å dekorere i hjemmet med de fine kritt-tusjene, som kan brukes på mange forskjellige overflater, slike som glass, plast og metall. Tusjmerkene kan lett fjernes med en fuktig klut og er ikke permanente. Forny ditt hjem, din bedrift, ditt kjøkken, dine møbler og slitte ting med selvklebende folie. Har du et slitt og stygt fritidsbord?


Puss det ne vask det og sett på folie med laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg