mandag 30. oktober 2017

Innglassing av balkong pris

Velkommen til Kensaq. Finn innglassing av balkong pris i dag! Bor du i lavt terreng er innglassing et spesielt godt og sikkert alternativ som øker sikkerheten i forhold til inntrengere utenfra. Innglassing av balkong.


Glassene er enkle å håndtere og rengjøre. En innglasset balkong kan være møblert og dekorert, for eksempel, som et tillegg til din egen stue. Hva kan være koseligere enn å sitte på balkongen din, nippe kaffe med gode venner og se på kveldshimmelen som skifter fra crimson- til midnattblå.


Lumon innglassing gir elegant beskyttelse, uten å redusere lyset. Foldedører – innglassing av balkong og utestue. Har du opplevd at du ønsker å sitte på balkongen , eller under takoverbygget, men droppet det på grunn av at vinden ble for sjenerende og ubehagelig? Skulle du ønske at du hadde en skjerming mot denne vinden, og at du dermed kunne brukt uteplassen din mye mer? Sagstuen Panorama balkonginnglassing er basert på et skyv- vik system, hvor en viker den første luken inn på balkongen , inn mot fasaden.


Innglassing av balkong pris

Deretter skyves de øvrige lukene etter, og vikes inn i tur og orden. Slik stabler en samtlige luker inn mot fasaden på den ene siden av balkongen (eller fordelt på begge). Skyveparti (komplett) Åpningsbar innglassing i aluminium som kan brukes som dør eller vindu.


Velg mellom til felt med vinduer eller dører. Alle felt har kulelagerhjul for stille og smidig gange og skyvepartiet er drenert for å unngå fuktskader. Med vårt patenterte dreneringssystem CleanLine minimeres risikoen for at vann drives inn på balkongen ved vindbelastning og samtidig undertrykk på balkongen.


Vannet fanges opp i den undre skinneprofilen og ledes via horisontale kanaler ut til hjørnestoplene. Montering av skyvefelt med 4mm glass er enkelt og løses på 1-2-3: Toppskinne festes til tak og bunnskinne festes til gulv eller rekke. Alurammer med glass løftes så inn på tilhørende spor. Anslagslister skrues til endevegger og skyvefeltet er klart til bruk. Priseksempel 3-delt skyvedørsfelt på m– pris ca kr 13.


Det viser seg også at ved videresalg gir balkonginnglassing et løft i prisen sammenlignet med tilsvarende uten balkonginnglassing. Slik kan man nærmest lage seg en innvendig bakgår en lysgård med tilgang til fullt dagslys. En enkel, uisolerte glassveranda gir mye hygge til en akseptabel pris.


Glasspåbygg til helårsbruk krever et annet rammeverk, isolasjon og glass – og har en helt annen pris. Men, så kan man til gjengjeld være ”ute” i bare tøflene vinterstid. Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder. Vi leverer over hele landet - på kvalitet og pris ! Denne anvisningen behandler prinsipper for å bygge inn eksisterende balkonger med glass, såkalt innglassing av balkonger. Prinsippene er også aktuelle for eksisterende bygninger uten balkonger og hvor man ønsker å bygge innglassede balkonger. Vi utfører ulike typer innglassing til utestuen og verandaen. Prisen for en balkong avhenger av flere ulike faktorer.


Innglassing av balkong pris

Vi tar her for oss de valgene og kostnadspostene som vil gjøre størst utslag på prisen for din balkong og ditt balkongprosjekt. Finn ut hva det koster oppføre en eller flere balkonger og hent inn pristilbud på balkongprosjektet fra de objektivt beste balkongentreprenørene nær deg. Har du tilgang til en balkong , åpner du veien til noe mere enn ett ekstra rom. Balkongen blir ett bindeledd mellom det å være ute og være inne, og vil gjøre at du vil oppleve at stua forlenges ut i fri natur.


Du kommer til å elske ditt nye og luftige rom! Prosjektering kommer i tillegg. Verdiøkning av boligen med balkong.


Innglassing av balkong pris

I tillegg til alle godene det er ved å ha sin egen balkong , vil du også kunne nyte godt av en god verdiøkning på boligen. Leiligheten vil også bli langt lettere omsettelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg