torsdag 19. april 2018

Bonytt stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. De hadde problemer med å møblere stuen og hallen, fordi rommene var så åpne. Få tilgang digitalt nå! Stuen var så stor at den var vanskelig å innrede.


Bonytt stue

Utgangspunktet var et stort og uferdig innredet rom. Familiens utfordring. Den nye løsningen er veldig god. Interiørarkitektens løsning - Det var rett og slett et udugelig kjøkken. Den tidligere planløsningen fungerte ikke, hverken funksjonelt eller estetisk, sier Claussen.


BOKSLØSNING En rekke oppussingshelger og Fjordlandmiddager måtte til før familien i Moss kunne flytte inn, men da hadde også den gamle, klassiske leiligheten fått en tipp topp funsjonell og moderne planløsning! Vi ønsker hjelp til å åpne opp og lage en god overgang til stuen. En kjøkkenhalvøy er en naturlig avgrensning. Bonytt , Oslo, Norway. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til.


Bonytt stue

Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Ved Solesetra på Norefjell har arkitekt Anette Albjerk tegnet en moderne elementhytte med stramme former og praktiske løsninger for seg selv og familien på fire.


Der går de rett ut i skisporet, men nyter like gjerne naturen inne fra stua som har praktfull utsikt. Ved å lag en slags boks i stuen fikk de et ekstra soverom, og arealet rundt ble en rommelig entré med plass til sko og yttertøy. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Bonytt stue

Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Kult interiør med vegger i ubehandlet tre, det understreker den nordiske stilen i boligen.


Peisen er behandlet med mikrobetong, og den er sentralt. Småbarnsfamilien som eier dette hjemmet hadde en nokså stor stue , men manglet et ekstra rom, da fire ble til fem! Dermed skapte de enkelt og greit et soverom, eller et ekstra rom i rommet, ved hjelp av en glassvegg med industrielt uttrykk. Det gjorde at familien på fem kunne bli boende i hjemmet.


De likte seg jo så godt! Mangler du også plass? Bruk speil som et virkemiddel, både i entré og stue , og gjerne med litt størrelse for eksempel 2xmeter. Speil skaper en illusjon om at leiligheten er større enn den faktisk er, og husk at du kan bruke speil i stuen også.


Noen er sikkert uenige, men jeg synes det ser mer påkostet og eksklusivt ut. Dimbare spotter kan målrette lyset og skape akkurat den stemningen eller effekten du ønsker. Vi anbefaler spotlights med LED.


Velg mellom varmt eller kaldt lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg