mandag 2. april 2018

Led veggklokke

Veggklokke - Best pris i Norge! Et veggur er en detalj som enkelt kan stilsette rommet. Ved å velge et design på klokken som synes litt. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker.


Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Vekkerklokke LED Plastikker LED pcs. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere!


Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Er du litt lei av innredningen din og klar for noe nytt? Vi har samlet våre aller beste tips og ideer til enkle forandringer som utgjør en stor forskjell, enten du velger fargede vegger, kunst, designmøbler eller mønstrete tekstiler. Les, se og bli inspirert!


Led veggklokke

Denne veggklokken med et unikt design vil være perfekt for alle bil-fans. Med et metall-ur og blå bakgrunn gir denne klokken et fantastisk sportslig preg. Alle klokker leveres med års garanti. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.


Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk.


Led veggklokke

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Flere materialer som stål, glass og tre. Alltid års garanti!


Med tre ulike lysstyrker og nattmodus passer klokken utmerket til soverommet og med snooze-funksjonen kan du alltid våkne på dine vilkår. Nå slipper du å glemme flere viktige tider når du er hjemme. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker.


Led veggklokke

Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.


Samtlige priser på hjemmesiden eks. Veggur til både hjemmet og kontoret. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil. Vi hjelper deg å spare penger på netthandel.


Led veggklokke

Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klokken drives med ett AA-batteri (selges separat).


Leter du etter uranlegg eller veggur? Millionen Ergebnisse hier Entdecken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg