torsdag 5. april 2018

Stormberg jekta

OM JEKTA Hvem er vi Ledige stillinger Intranett. PNINGSTIDER BUTIKKER TILBUD AKTUELT GAVEKORT OM OSS. Stormberg søker etter motivert butikkselger som brenner for salg og ønsker å skape gode kundeopplevelser. Til vår Stormberg butikk på Jekta i Tromsø søker vi etter en engasjert, ansvarsbevisst, humørfylt og frilufts interessert butikkselger.


Dette er et vikariat på som butikkselger.

Muligheter for mer i perioder. Stormberg er Norges største sports- og turtøymerkevare målt i antall solgte produkter. Med funksjonelt sports- og turtøy, mye-for-pengene-prispolicy og stort fokus på miljø- og samfunnsansvar, har Stormberg fått en sterk og solid posisjon. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Tromsø Jekta - Stormberg Tromsø Jekta søker etter motivert butikkselger. Ser du etter åpningstidene til Stormberg ? For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Bruk kartet eller søk på region, by eller butikknavn.

Her kan du enkelt finne din nærmeste Stormbergbutikk. Husk at vi nå har klikk og hent i nettbutikken! Under kan du filtrere etter hva slags type jakke du leter etter, og finne din nye favorittjakke – enten det er til bruk høst, vinter, vår eller sommer.


Stormberg har klimanøytralt sports- og turtøy, fri frakt over kr 79- rask levering og 1dagers returrett. Herre - Stormberg JavaScript seems to be disabled in your browser. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Se hvor på senteret du finner butikker du er på jakt etter her i vår planoversikt.


Stormberg Jekta Storsenter - Mer info Stormberg produserer sports- og turtøy for hele familien. Med fokus på familievennlig priser, holdbar kvalitet og produkter utviklet for de skiftende norske værforholdene, har den årlige veksten vært sterk. Jekta Tromsø - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Optik Spesialbutikken i Nord Jekta Storsenter er en lokal optiker på Jekta Storsenter. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra.


Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer. Som Nord-Norges største kjøpesenter, med over 1butikker og 65. Finn åpningstider til Stormberg nær deg. Stengetider når nærmeste butikk åpner og lukker hverdager, helgene, ferie eller sent.


Er du på jakt etter en gave til personen som har alt?

Hva med et gavekort på Jekta Storsenter? På et av landets største kjøpesentre finnes det garantert noe for enhver smak. Jekta Storsenter ligger på Langnes i Tromsø, og er lett tilgjengelig med gratis parkering og gode bussforbindelser. Gå til søk Gå til resultat. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede.


Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg