tirsdag 17. april 2018

Hyttekjøkken heltre

Etter mye ”trening” kan vi nå endelig tilby norske hytteeiere målsatte, vakre hyttekjøkken i heltre. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. HYTTEKJØKKEN fra KistefosEt lekkert Trend hyttekjøkkenet malt i askesort med gråoljet eikeplate. Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vi tegnet opp en planløsning som var utgangspunktet for videre oppussing og innkjøp av møbler og hvitevarer. Så her gikk vi løs på planen med fokus på gjenbruk og en idé om å skape en kul miks av materialer og møbler. Kan leveres ferdig malt etter ønsket farge.


Skrogene har meget høy kvalitet og er sinket sammen i 18mm heltre furu. Hyttekjøkken lages på snekkerverksted etter mål og ønsker. Kontakt oss for mer innformasjon, eller et u-forpliktende tilbud.


Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Profildørene vi leverer har Hele 25mm tykkelse på rammetreet, og en fylling på 16mm. Beholdt det gamle kjøkkenet Denne hytta på Langholmen i Kragerø fikk en real overhaling da hytteeierne hadde sett seg lei på de gule furuveggene.


Resultatet er at hytta er blitt en blågrå sommerdrøm med duse pasteller og fornyede, gamle detaljer. Kreativitet ligger i det norske blodet og våre heltre produkter er imponerende eksempler på det unike og ekte ved godt norskt håndverk. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn.


Inspirasjon for oss er å skape ekte og unike heltre produkter med tråd til våre tradisjonsrike håndverksmøbler gjennom tidene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. På jakt etter nytt kjøkken? Bla deg videre så får du se hvordan vi har pusset opp fem ulike hyttekjøkken. Eieren av dette kjøkkenet ønsker å kjøpe nytt kjøkken hjemme og har planer om å gjenbruke det gamle ved å flytte det til hytta.


Hyttekjøkken heltre

De er forberedt på at dette vil ta litt ti men de vet det vil være verdt innsatsen ettersom det gamle kjøkkenet er av heltre og fortsatt i god stand. Hvis du er på utkikk etter et nytt, spesialtilpasset kjøkken til din nye eller gamle hytte, så har du kommet til rett sted. Stilen på en hytte er ofte litt annerledes enn den man har hjemme. Heltre Furu, smijernsbeslag.


Må demonteres og hentes. Våre solide heltrekjøkken passer perfekt inn i hytta på fjellet eller ved havet. Sinkede skrog og solide speildører bidrar til et riktig miljø i for eksempel en tømmerhytte. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.


Mange velger å benytte skreddersydde kjøkkenløsninger, bad og gardrobeinnredninger fra oss for og få en helhet i innredningen av hytta. Et Åsa Trehvit kjøkken er et ekte håndverksprodukt – skreddersydd etter kundens ønsker, unikt laget og tilpasset. Bjerks jobber med nye garderober hver dag, og har en mengde innspill og idéer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg