onsdag 4. april 2018

Felleskjøpet espegard

Felleskjøpet espegard

Butikk og nettbutikk. Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Spesialdesignet trekk for å beskytte bålpanna under lagring. Stilrent design i slitesterkt og vannavvisende cordura.


Trekket har maljer og kroker for. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Et smidig forkle med pen utførelse i skinn. Sekkene kommer i bunter på stk,.


Felleskjøpet espegard

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs.


Stabil og robust benk i gråbeiset treverk. Ben med eik overflate og egen. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44.


Felleskjøpet espegard

Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Langt ute i skogen i Hallingdal på midten av 80-tallet starter historien om Espegard.


Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Passer både på hytta og hjemme. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Solid UV-stabilisert presenning.


Pakken består av en solid bålpanne, vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. En streik i Felleskjøpet trumfer mottaksplikten og forsyningsplikten på korn. Det er force majeure – en ekstraordinær hendelse vi ikke har kontroll over, sier Eli Reista adm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg