tirsdag 24. april 2018

Farge sober

Beauty Marken zu dauerhaft günstigen Preisen! En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. En varm grå farge med røde undertoner, det gir fargen en lun varme.


En lun og behagelig gråbeige tone. Ser dere viktigheten av kontraster?

Med kontraster i interiøret fremhever matrialene hverandre. Tenk på det neste gang farger skal velges. Er det mulig å forelske seg i en farge så må det være akkurat denne!


Det er en gråfarge med litt brunt i, en varm grå på en måte. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Jotun-Lady- farge-Sober. Soverommet er lunt og innbydende.


Sengen er fra Bohus og putene er hjemmesydd og fra Living og HM home.

Leselampen er fra Bloomingville og taklampen er fra Living. Idé: Har du en gammel stol, kan du gi den nytt liv ved å trekke den om. Nordsjö evening shadow er en sober , vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over.


Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Nattbordet har Bente lagd selv og malt i fargen Jade. Men nå etter jul må den taes.


Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin - hvilke farge har dere som ligner på bildet? Og kanskje frå skifer på peisen. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet.


Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Min favoritt er en blågrønn, delikat farge som heter Fusion, som lett kombineres med kalk og kalkgrå, sier Larsen.

Hun maner imidlertid til en viss forsiktighet. Det er lurt at fargeklatten er på et møbel eller en fondvegg, som bak sengen, da setter du kjøperen på ideen om å kjøre en spenstig farge på én vegg, samtidig som det oppleves som deres valg, sier Larsen. Dette er en lys gråbeige farge med en rød undertone, noe som gir fargen akkurat den lille lunheten man ønsker. Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen.


Veggen bak hyllene dekket med 6mm MDF Panel i perlestaff profil, malt i samme farge som kjøkkenet. Kontor Samme gulv på soverom som ellers i leiligheten (Kährs Eik Portofino 2-stav). Como hyller fra BoConcept. Vi fikk god hjelp av interiørarkitekt Jessica Flod med veiledning av fargevalg, og plukket ut fire farger som vi prøvemalte.


Til slutt satt vi igjen med en grønn nyanse og denne grå fargen Sober , fordi vi ønsket en mørk farge som kunne harmonere med det rødbrune treverket i innredningen, sier Styrk. Det kalles en monokrom tren og det handler fullt og helt om å stole på at kun én farge holder. Vegger og listverk har samme farge , men forskjellige glansgrader er benyttet. Veggene har fått en sober og elegant overflate med LADY Pure Color, mens gulvlister er malt med LADY Interiør Tre 40.


Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Det gir den fineste finishen. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish. Denne allsidige nyansen bidrar til å skape rom for omsorg og lek, finne mening og oppmuntre kreativitet.


Maler du treverk med Lady Pure Color vil overflaten virke ru og tørr, og være mindre slitesterk, sier Finsrud. Kom over bloggen din da jeg leter etter farger til soverommet mitt. Vi tar over hus i februar, og lurer på hvordan vi burde dele opp kjøkken, stue og gang, som nå har samme farge - Tender Green, ved bruk av ulike farger. Falt for wet sand og lurer på hva den grå fargen på stuen din heter…den kunne kanskje egne seg som farge på gavelveggen ? Sober , nydelig farge , litt kaldere enn de andre jeg har nevnt. Man må ikke være redd for å mikse kalde og varme farger.


Våg å blande, det er bare fint. Når denne settes sammen med rødlige farger vil det rosa trekkes noe mer frem. En dus greige farge med klare røde undertoner. Unngå Bomull og Egghvit her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg