mandag 16. april 2018

Organisert hjem

Slik får du et organisert hjem. Dette kan du gjøre på kvelder og morgener: Lag matpakker, finn frem klær, og pakk sekken (dette kan barna få gjøre selv) kvelden før, så slipper dere å stresse med det på morgenen. Ha veska, dokumentmappa, pc-en, mobiltelefon og nøkler på ett bestemt ste slik at du alltid vet hvor du har det. Et organisert og ryddig hjem gir deg en enklere hverdag.


Her får du gode tips til hvordan du kan skaffe deg god oversikt over alt du har. Det er ikke noe bedre enn å komme hjem , og alt er satt på plass der det skal være.

Eller når folk besøker deg, trenger du ikke å bekymre deg for å gjemme halvparten av tingene dine i et skap! Ingen kan nekte for det. Men når du er vant til det, kan du være mer organisert hjemme. Vi kommer hjem til deg og organiserer og rydder hele eller deler av boligen din. Rot på arbeidsplassen?


Vi hjelper til der også. Hvert prosjekt får vår beste behandling og utføres med et grundig øye for detaljer, godt utviklede systemer og med estetisk sans. De fleste av oss ønsker seg et pent og ryddig hjem der alt har sin faste plass.


Vi ønsker å bruke minst mulig tid på å rydde, vaske og holde orden.

Fritiden vil man bruke på hyggelige ting som gir mening. Opphold skal godkjennes av selskapet på forhånd. Utgifter til rydding, bortkjøring og deponering av verdiløse rester.


Nødvendige flyttings- og lagringsutgifter. Andre småsaker som regninger eller hårprodukter og sminkesaker kan fint oppbevares i mindre kurver som også er lette å flytte på. Det ser straks ryddigere ut når alle småtingene ligger samlet oppi en kurv, enn om de står strødd utover benken. Det gjelder også dekorasjonselemnter ellers i hjemmet vårt. Jeg lærte et slags ordtak på et kurs en gang: Orden er halve livet.


Det har jeg tenkt mye på, og jeg tror det er mye i det. Jeg har stor nytte av en sorterer. Hva skal du egentlig gjøre med alt du har samlet opp gjennom tiden?


Kanskje det er på tide å luke ut alle unødvendige ting og få organisert hjemmet ditt igjen! Det å organisere et hjem , er en prosess du må ta steg for steg. LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Noen av fordelene får du automatisk når du melder deg inn. Noen mennesker liker å leve i et rot, og andre liker å leve i et sterilt hus og de fleste foretrekker å leve i noe midt i mellom.


Det betyr ikke at ikke alle får det organisert med samme letthet. Det kan høres pompøst, men det begynner vel. Du ser noe i en butikk, og du vil ha den.

Hvordan å holde en ren, organisert hjem med små barn Holde hjemmet rent og organisert mens du har små barn hjemme kan virke umulig, som små er beryktet for å gjøre store messes og komme inn i ting de ikke burde. Finne ulike måter å lagre ting i ditt hjem er en måte å bli mer organisert. Nesten alt som står i ditt hjem kan organiseres med lagringsløsninger , fra små kosmetikk til dine hageredskaper. Du vil finne ulike typer lagringsløsninger for hele hjemmet for rom som for eksempel garderobe, bad , kjøkken , garasje og bad.


Nøkkelen til å ha et godt organisert hjem er å utpeke et sted for alt i hjemmet , spesielt varer som kan være i overflod i hjemmet ditt, for eksempel sko, klær, jakker og strøk, post og andre papirer. Organisert vanvidd tar over den frie lekens plass, sier Tordsson, som har gått igjennom en omfattende skandinavisk og engelskspråklig forskning om barn, unge og natur. Familien utgår som fritidsenhet. Fra ti-tolvårsalderen overtar den organiserte aktiviteten plassen familien og hjemmet tidligere hadde som fritidsenhet, ifølge Tordsson.


Tvert i mot, svarer vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg