torsdag 5. april 2018

Dokumentmappe skinn herre

Stort utvalg av dokumentmappe hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Alle størrelser av konvolutter.


De beste prisene på Gule Katten! Arkivmateriell til kjempebra pris. Ringpermer, brekurver m. Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Vi har et enormt utvalg av blekk og toner på lager i Norge til enhver tid.


Dokumentveskene og PC-veskene finnes i forskjellige varianter med ulike farger og utførelser. Et nyttig og stilig tilbehør. Vesker til PC og laptop er uhyre populært for tiden. Dokumentmappe skinn herre Avenue Harvard Amed glidelås.


Du bestemmer tekst og skrifttype. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Rizzo Paul Wide Briefcase dokumentmappe i skinn. Rizzo Mark Crossbody skulderveske i skinn. Skriveblokk følger med.


Skinn , i enkelteske. Glidelås rundt hele mappen. Varmepreging med gull eller sølv er også mulig.


PM International AS har som målsetting å levere arbeidsvesker, pc-vesker, bager og en rekke andre skinnartikler med tidsløst design og med høy kvalitet og. Siste nytt i herre PC vesker og sekker på ZARA online. Finn PC vesker og bager, laptop vesker, sekker og mapper i skinn og semsket skinn til menn. Hvis du skal kjøpe dokumentmappe skinn med logo eller konferansemappe læder med inngravering på nettet, så har du kommet til rett sted. Vi har skinnmapper med trykk i alle format, og du velger selv hvilken tekst som skal graveres inn.


En perfekt gave til den reisende forretningsmannen eller -kvinnen. Dette er en dokumentmappe som har flere lommer og innstikk. Zalando tilbyr skuldervesker for herrer ! Den er produsert i ekte skinn. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Funksjonelle herrevesker i høykvalitetsskinn.


Finn favoritten din blant alle våre modeller. Profileringsartikler AS Vi har mange års erfaring med profileringsartikler. Vi leverer alt fra kulepenner til jakker med din egen logo til firmaer, foreninger og det. Vesken er i fint skinn og rommer alt du behøver til jobben. Vesken har et behagelig, rundt håndtak og en avtagbar skulderrem i kraftig tekstil.


Skulderremmen har justerbar lengde. Den rommer alt du trenger til jobben, og datamaskinen får også plass i et separat rom. Stilig under-armen dokumentmappe i røft, brunt skinn.


Ett stort rom, samt innvendig lomme med plass for iPad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg