mandag 23. april 2018

Bra sminkelys

Save now at GigaPromo! Lurer på å lage noe av det samme, men vil resultatet bli bra nok om jeg bare tar to lys istedenfor tre? Også lurer jeg på hva slags sminkebord du har? Heia,var på Ikea for litt siden og mener jeg så ett par forsjellige sminkelys der.


Men husker ikke prisen. Ser iallefall de som har. Denne er vel kanskje bra ? Vet det finnes på IKEA, men det finnes ikke i nærheten her. Noen som vet hvor jeg kan finne et, som har godt.


Det er bra sminkelys her, og så er det sosialt. Noen ganger sminker vi hverandre, sier journaliststudent Nadia Jemli (22) fra Haugesun mens hun tar på seg en knallrosa leppestift. Studentene kjente ikke hverandre fra før, men flyttet sammen rundt årsskiftet.


Nå føler de seg som gamle venner, sier de. Dersom man er to som sover i samme rom, kan også god belysning hjelpe til med at man unngår å vekke den andre om morgenen. Integrert garderobebelysning eller skjermede lamper er for eksempel bra knep for å unngå dette når man leter etter klærne i mørket.


Soneinndelt smartbelysning er også nyttig i slike hverdagssituasjoner. Supersøtt hårbånd til min datter. Badedrakt som passet meg strålende. Jeg likte den kjempe godt. Canberra jumpsuit var super flott på, deilig stoff og jeg er klar for sommerfest.


Passer bra til deilige sommerkvelder. En av de største forskjellene med denne og vekkerklokkelyset jeg har fra før er at denne er sinnsykt mye lysere! Styrken justeres enkelt med touch-knapper (trenger knapt berøre de, hvilket er bra så lampen ikke velter), og det kan bli så lyst at du skulle tro noen hadde tatt med seg sola inn. Bra på TRUSTPILOT 19.


Produkter Fri frakt På alle ordrer Fagfolkpå jobb. Trygge-handel Enkel returEnkel og sikker retur CO nøytralnettside Følg osspå. Nytt, fresht og blide i resepsjonen. Beste Choice hotellet.


Flotte farger og interiør på rommet. Frokosten var veldig bra. Det er en skybar i etasje, som er full i helgene. Det eneste negativet er at det er litt utafor sentrum. Dersom CRI er oppgitt til betyr dette at det er over korrekt sammenlignet med naturlig dagslys (som er CRI=100).


Ra-indeks kalles også for CRI – color rendering index. Dessverre er målesystemet som avgjør Ra-verdien ikke bra nok i dag, men så langt er det dette som gjelder. Rommene er veldig praktisk innredet med nok plass til kofferter og div. Også på badet er det masse hylleplass.


Gode dyner og godt sengetøy. Dårlig sminkelys på badet. Farge: Badet er et rom der en kaldere lysfarge som er nærmere dagslys fungerer bra. Det hjelper deg våkne om morgenen. Sørg også for lyspærer med god fargegjengivelse, så blir det en hyggeligere opplevelse å møte ditt eget speilbilde.


En taklampe – for såkalt allmennbelysning er i alle fall bra å ha. Det rekker fint om du bare skal ta deg en rask dusj. For sminking og barbering trenger du imidlertid mer målrettet lys: Da er det perfekt med en speillampe. Hvordan vil du ha det etter et avslappende bad?


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. To skarpe downlights over sengen, uten demping, og med bare en bryter dårlig plassert var ubrukelig. Vi savnet hver sin liten nattlampe til leselys, og når vi skulle opp, og ut på toalettet om natten. Savnet også godt sminkelys på badet.


Ellers var hotellet, servisen,maten,beliggenheten og oppholdet der helt supert, og v kommer gjerne tilbake. Når kulda kommer og vi skrur på varmen så suges fukten ut av det meste, også hu hår og negler. Dette gjør neglene sprø og de har lettere for å brekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg