fredag 13. april 2018

Store blomsterpotter betong

Store blomsterpotter betong

Finn store blomsterpotter betong. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi hjelper deg med å sette et personlig preg hjemme, både inne og ute. Velkommen til oss i det grønne.


Takket være fibersementens egenskaper kan det produseres meget store objekter med lav vekt. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker. Vi har Norges største utvalg av plantekassene akkurat du har behov for!


Små og store blomsterkasser og blomstkrukker i alle størrelser, materialer, former og farger. Betong består av sement, san stein og vann. Kjennetegnet med betong er at det er en flytende masse som formes og fordeles under en støpingsprosess. Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen.


Store blomsterpotter betong

Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker.


En utepeis kan du mure i stedet for å støpe. Her er noen forskjellig betongkrukker. Slike krukker er dyre å kjøpe, så det er mye å spare på å lage selv. Det er mindre klatt en du tror.


Blomsterpotter laget for å stå utendørs! For å gjøre det lettere for deg å stelle plantene, har vi laget dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Med skåler og pottetraller kan du beskytte underlaget mot fukt. Vi har utepotter i forskjellige materialer, farger og former.


Heng plantene opp-ned! Bestill drømmeferien med Agoda. Men faktum, kjøkken er viktig del av bolig. Hvilken type betong bruker dere som lager hagepynt i betong ? Betongkrukker passer godt til både moderne og gammeldagse hager. Jeg har tenkt å lage noen store også – som.


Store blomsterpotter betong

Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Skap din helt egne drømmeuteplass med potter til blomster og urter.


Velg mellom flere variasjoner i størrelse og design - og fyll dem med hva du enn måtte ønske. Hva med lekre hortensiaer eller egendyrkede urter til matlagingen? Spørs om det ikke blir flere betong prosjekter etterhvert. Dette bildet er fra i fjor, da brukte jeg mindre stener oppi som pynt. I år har jeg litt større stener.


Store blomsterpotter betong

Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg