tirsdag 3. april 2018

Lite konsollbord

Alltid gode tilbud på møbler til stua. Se vårt store utvalg av konsollbord her. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har varehus over hele Norge.


Kjøp konsollbord hos Trademax.

Senger til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Konsollbord er et praktisk, lite bord som ofte står inntil en vegg.


Et avlastingsbord tar lite plass og skaper en koselig atmosfære i stuen med personlig dekor som bilder, stearinlys eller blomster. Et konsollbord fungerer også perfekt i gangen og skaper en fin velkomst. La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under. Hos oss finner du blant annet avlastningsbord med skuffer og bord med.


Trenger du et avlastningsbord hjemme? Ta en titt på våre flotte konsollbord som avlaster deg når du trenger det.

Se alle våre konsollbord på ikea. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue! Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. Noen fine Sidebord kan løfte totaltinntrykket og skape en intim atmosfære.


Et flott lite konsollbord , hvitt. Smalt konsollbord er et flott sted å forlate nøkkene og håndvesker og hvor lite plass i huset vil bli brukt til å sette dekorasjoner. Hver konsoll er en annen bordplate. Litet Avlastingsbor sjekk det!


På Lager Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast. Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov. Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte.


Høyde 72cm, lengde 80cm, dybde 35cm. Lite konsollbord i grønn fra Hübsch. Et lekkert og dekorativ bord som kan brukes til så mangt. Bruk det på stuen og dekorer med dine fineste pynteting.


Les mer om konsollbord.

Enkelt lite konsollbord i tre kr 2. Gammel skolepult med benk kr 1. Glassflaske Richard – medium kr 1500. For flere nyheter og andre produkter klikk. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Det kan også brukes på barnerommet som et lite skrivebor til de som bare trenger et sted å sitte og tegne eller bruke iPad-en. Utvalget av konsollbord hos Unoliving. Lekkert, lite konsollbord i antikkhvitt med slitt look og vakre detaljer. Dette skjønne lille bordet har en enkelt skuff under bordplaten samt en liten hylle nederst.


Et utrolig fint, lite konsollbord , som helt sikkert kan tilføre en atmosfære av nostalgi og fransk landstil til hjemmet. Et tvers gjennom vakkert og dekorativt konsollbord. I denne kategorien finner du alle våre konsollbord , vi har blant annet konsollbord i glass og metall, skinn, marmor og treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg