tirsdag 3. april 2018

Liberon hardvoksolje

Liberon hardvoksolje

Hardvoks-olje er basert på naturlig olje og voks. Produktet er transparent, slik at trefibrene forblir synlig. Fås i fargeløs, hvit, lys grå, mørk grå, antikk eik og sort. Gir en transparent overflate slik at strukturen i treverket forblir synlig.


Fås både som fargeløs og i flere fine farger. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk. Oljen har et høyt innhold av kinesisk treolje, er sertifisert for bruk på barneleker og kan brukes på alt som er i kontakt med matvarer. Treverket blirmotstandsdyktig mot vann, flekker og skitt. Liberon Finishing Oil beskytter innendørs treverk.


Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene i treet, slik at innfargingen blir bedre enn ved bruk av vannløselige beiser, og man unngår skjolder. Dette er hardvoksolje med farge eller klar fra Libron. Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Skip navigation Sign in.


Liberon hardvoksolje

Kjøp på nett eller i butikk. Dyptvirkende treolje med UV-filter som beskytter utendørs treverk mot flekker, matthet og gråning. Voksen er utmerket til. Møbelrens er laget for å ikke ødelegge. LIBERON VOKS BLACK BISON FARGELØS 150ML Lakk og polering.


Trestjerner hardvoksolje liter. Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate. Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje. Det er viktig å rengjøre treverk skånsomt for å få et godt resultat.


Liberon hardvoksolje

Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og. Overflaten må være ren og tørr. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Det finnes mange ulike typer treolje i ulike prisklasser å få kjøpt. Les tester og omtaler før du kjøper. HARDVOKS – OLJE HVIT 7ML. Tilgjengelighet: På lager.


Butikker: Malerbua AS Forus – Pris : 369. Reparasjonsvoks som brukes til tetting av. Osmo liberon dekorvoks hardvoks olje benkeolje kjøkkenbenkeolje impregnering. Vi har nå liberon norge fra Finn. Hei, vi har stor utsalg av vår osmo og liberon.


Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke – dersom de. Tynnere strøk gir lavere pris pr. Menards dekk fekting priser tremasse produsenten colombia hvordan ? Gir et klart, fargeløst sjikt og kan brukes på de fleste underlag, som keramiske fliser, malte og lakkerte flater, belegg, tre,.


Inneholder ikke voks, men gir et. Se oppstrøksprøve hos nærmeste forhandler. FORPAKNING: Fås i liter og 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg