torsdag 26. april 2018

Brødkasse

En brødkasse kan måske virke som noget luksusudstyr, du egentlig ikke rigtig har brug for. Men der tager du fejl. De fleste kan godt lide et køkken, der er rent og nydeligt, og det kan man jo godt forstå. Overvejelser omkring den rigtige brødkasse Før du køber din nye brødkasse , er det værd at overveje, hvor meget brød du skal opbevare i den.


Køb den hellere for stor end for lille, så der er plads til både rugbrø boller, knækbrød og franskbrød.

Både brødkurve og brødkasser fås i forskellige størrelser, materialer, farver og former, så du har god mulighed for at finde en brødkurv eller brødkasse i et design, der passer til din stil. Inviter både brødkassen og brødkurven ind i dit køkkensortiment, så giver du dit brød en bedre opbevaring og en flottere servering. Størrelse 3X cm. Dog vil vi gerne have vores hjem til at fremstå pænt og ryddeligt, både for vores egen skyld men især også, hvis der kommer gæster forbi.


Brødkasse laget i bøk. Med en brødkasse er det hurtigt og let at fjerne roderi fra køkkenbordet, hvis det pludseligt ringer på døren. Denne detalje er et eksempel på, hvordan der gås i dybden med designet, når det tilføjer noget, der er unikt til produktet.


En stilig brødboks er med på å pynte opp og holde orden på kjøkkenbenken.

Samtidig skal den sørge for lenger holdbarhet på brødet samtidig som. Denne brødkasse er produceret af materialet melamin, og låget er lavet i bambustræ. Denne udgave har nogle multifunktionelle kvaliteter, hvilket gør det mere end almindeligt praktisk. Bambuslåget kan nemlig også anvendes som et ekstra skærebræt, hvis du skulle stå og mangle et skærebræt. Find de nyeste trends indenfor boligindretning som billedrammer.


Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt innebærer det at du samtykker til dette. Her får du også et innblikk i hvordan vår samling er modellert og relasjonene er bygget opp. RIG-TIG præsenterer en smart og stilfuld brødkasse af bambus-melamin, hvilket betyder, at der er tilføjet naturlige bambusfibre til melaminet. Låget til brødkassen er af ren bambus og fungerer ikke bare som låg, men også som skærebræt.


Velg ønsket variasjon. Den er designet til at opbevare dine brød bedst muligt i de rette omgivelser, så det holder sig bedst i længst tid muligt. Selve kassen er lavet i BPA-fri plastik.


Køb din nye Brabantia brødkasse online. Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

BRØDKASSE og mye mer av utstyr for bakeri og konditori finner du hos RUNEX. Produkter fra Pavoni. BOX-IT brødkasse i melamin med bambuslokk fra RIG-TIG by Stelton. Lokket kan brukes som skjærebrett.


Mål: 35x27x1cm. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg