onsdag 4. april 2018

Lexington genser

La deg inspireres og kjøp enkelt online! Lexington av høyeste kvalitet. Oppdag våre nyheter her! Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker!


Lexington genser

Vi har et stort utvalg av nye styles å velge fra. Velg blant sesongens klær for alle anledninger online. Handle enkelt på ellos. En klassisk og uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil. Get your favorite hoodie or sweater now and stay warm in vouge.


Fri frakt på bestillinger over 2kr. Willa genser er garantert best både når det gjelder komfort og luksus. Den er laget av en blanding av mohair og nylon med rettstrikk, og den har en lett børstet finish som skal ligne den luksuriøse strukturen til spunnet garn. Lokal interiør og klesbutikk i hjertet av Hallingdal, Gol.


Merkene vi fører er blant annet Holzweiler, Arnie says, Line of Oslo, Ane Mone, Basic Apparel og mye mer. Fine knappdetaljer på baksiden. Innsnevring i midjen for en feminin fasong. I denne kategorien finner du alle typer gensere garderoben din har behov for.


Vi er ikke kjent for vårt brede utvalg av herregensere i god kvalitet uten grunn. Her finner du et stort utvalg av v hals og rund hals gensere, kabelstrikk, collegegensere, hettegensere, høyhals gensere, genser med glidelås eller halv zip og vester. En så kraftig måte å strikke på, gjør at genseren stikker seg ut og passer perfekt til alle ukens dager enten du er kvinne eller mann. GANTs offisielle nettbutikk har startet sommersalget! Kjøp klær og tilbehør til herre, dame, barn og interiørprodukter til reduserte priser.


Lexington genser

This plain knit round neck sweater features 1xribbed detailing on the collar, sleeve endings and hem. Det typiske for varemerket er den klassiske New England-stilen der det legges stor vekt på valg av. Genser i 1 bomull. Nyt den luksuriøse mohairblandingen og skulderdropp som gir en løs og deilig genser ! Most of our manufacturing is made in Europe and every item is produced to the highest standard using only the best materials, design, workmanship and packaging.


En genser er fin i seg selv, men den kan gjøre flere jobber på en gang. For eksempel fungerer den godt til å gjøre en klassisk button-down skjorte litt mer hverdagslig, og ut over det så går strikkegenseren til det meste av det du har i klesskapet. Brodert logo på brystet og rund halsringning.


Lexington genser

Vrangbord rundt hals, erme- og nederkant. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg