mandag 9. april 2018

Metallic maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vi har et rikt utvalg av blant annet servietter og rispapir, samt mye annet. Vi har kundene i fokus og er opptatt av god service, rask levering og fornøyde kunder. Både kobber og messing er tilbake i interiøret, og veggene følger etter både som detaljer og hele flater. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


A-color maling , metallic. Vannbasert metallic maling , som er god på mange overflater. Tørker vannfast opp og gir et glinsende perlemorsaktig skjær.


Metallic maling

A-Color er A-merket og kan blandes innbyrdes. Pensler rengjøres med lunkent vann etter bruk. Humbrol maling for miniatyrmodeller, byggesett, smussing, tørrbørsting og andre velkjente bruksområder. Humbrol enamel kommer i både matt, halvblank og blank utgaver.


Metallfarger og klarlakk finnes også. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Kjøp på nett eller i butikk. Eller helt tradisjonelt på et malelerret, en maleplate som fortjener en ramme? Ekstra billig maling , farger og lerreter finner du i vår outlet.


Metallic maling

Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overfalte til underlag av metall, tre og hardplast inne som ute. Sprayen kommer i mange flott farger og er ideell når vanskelige gjenstander med mange krinker og kroker skal fornyes. Hobby og leketøysbutikken på nettet!


Kan overmales lag på lag med en gang. Anbefales tørketid på 12. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Denne malingen kan du bruke til å dekorere gjenstander som papir,papp, plast, tre og glass mm,og vaskes lett av feks kjøkkenbordet etter bruk.


Metallic maling

Har det stivnet, skrapes det lett vekk. FERDIG FARGE KOBBER 3ML TILBUD. Vi har også testet ut LADY Design på mange andre underlag – alt fra gamle bilderammer til keramikkvaser – og effekten er super! Her er det virkelig mulig å få til en dash glamour med en liten boks maling ! Du vil også få ulike effekter med forskjellig verktøy og kombinasjoner av farger. Rainbow Dust ferdig blandet metallic maling.


Kan påføres enten med pensel. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Juleverksted på nett. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Metallic maling

Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg