tirsdag 17. april 2018

Golden akrylmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage!


Golden akrylmaling

Perfekt for deg som begynner å utforske akrylmaling , og for den profesjonelle som vil eksperimentere og se nye muligheter. GOLDEN OPEN – en revolusjon innen akrylmaling. Open finnes i farger og iridiserende, i størrelsende 59ml og 237ml, samt 946ml hvit.


Open har noe mykere konsistens enn Heavy Body, og kan brukes som vanlig akrylmaling , men også til teknikker som kun er mulig med olje. I tillegg egner Open seg til tresnitt, lino og monotrykk pga. Golden Artist Colors, Inc. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Golden akrylmaling

Det gør at akrylmalingen egner sig til påføring med tør pensel, mindre detaljer og Pouring teknikker, hvor en mere levende maling er nødvendig. Kunstnere fra både syd og nor øst og vest, bruger denne akrylmaling i deres kunst, og elsker den! Dette i tillegg til dens unike fargegjengivelse gjør Neptun til vår beste akrylmaling noensinne! Anvendelsen af rene pigmenter giver en akrylmaling , der er målrettet den professionelle kunstner.


Denne malingen har en myk og smøraktig konsistens. Ideell hvis synligere ellermindre synlige penselstrøk ønskes eller man ønsker å jobbe mer impasto medmalekniv. Standard series er utviklet spesielt for moderne kunstnere, amatører og storforbrukere av maling. Malingen har meget lang åpentid som gjør at den f. Fargen blir også benyttet mye til undervisning.


Klare, rene farger med god pigmenttetthet. Moderne akrylfarge for amatører og storforbrukere. Amsterdam Standard akrylmaling. Rene, sterke farger med høy pigmenttetthet.


Sammen med det store utvalget medier til akrylmaling gir dette mulighet for en rekke teknikker og rom for spennende eksperimentering. Finnes i mange ulike størrelser. Male med akrylmaling ! Akryl tørker relativt hurtig.


Golden akrylmaling

Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Hver GAC er en unik polymer med unike fordeler og bruksområder. Når du ikke vil gå på kompromis med kvalitet! Priser fra: DKK 600. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Tørker raskt og brukes på alle fettfrie, rene underlag.


Golden akrylmaling

Pensler og utstyr rengjøres i vann før malingen tørker. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg