tirsdag 24. april 2018

Henge ski i taket

Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg. Det beste er å lete etter ledige plasser langs vegger og oppe under taket.


Er boden din uisolert finner du ofte mye ledig plass mellom stendere. Dersom skiene skal lagres lenge kan det være lurt å tenke på hvordan du behandler skiene før du lar de stå over sommeren.

Skijack er en norskutviklet kombinert ski - og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller 2-par slalåmski med tilhørende staver eller snowboard stroppet sammen. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Skiholderen er enkel å montere i tillegg er den svært rimelig.


Jeg lurte på om noen har noen tips til hvordan vi kan få med oss ski på fjellet uten å ha de inni bilen, og ikke på taket ? Fattern vil ikke kjøpe stativ for kun en tur, og han vil heller ikke ha sånne magnetfester på taket ) Vi kommer til å ha nok med å få plass til personer i bilen, så jeg lu. Planker, ski , windsurfingbrett – alt dette kan praktisk opp­bevares ­under taket. Ryddig og oversiktlig opp­be­var­ing for hobby­snekkeren fra Stanley.


Smart og fleksibel løsning for alle typer ski , staver og snowboards.

Måtte bare fortelle om kjellertaket mitt. Jeg har et rom i kjelleren på kvm. Der har jeg snekret opp noen pene plank, hvor jeg trer tuppene inn og smetter tailen på plass etterpå. Siste telling sa par langrennski, par telis, par alpint og brett.


Prosjekt bedre organisering i boden. Er det noen som vet hvor man kan få tak noen enkle greie løsninger for å henge opp ski i taket ? Gå til innkjøp av noen grove kroker, så er det lett å henge opp tyngre ting som stiger, stoler og bord. Styret har samtidig valgt å sjekke med det nye. SKI PÅ VEGGEN: Lei av at skiene som står inntil veggen faller ned hver.


Alt du trenger er noen kroker og en plass i taket til å henge de opp. Angående den Jula tingen ser jeg ikke helt hvordan den skulle bli brukt med bra resultat dersom man har felger på opp mot 25cm ut fra vegg. Jeg ønsker i første omgang å henge felgen med fremsiden ut slik at de synes og ser bra ut på veggen.


W2C - par ski , beste stativ på markedet. To spalter for plassering av vintersportutstyr. Beste skiopphengingssystem på markedet. Det kan også brukes som skistativ i tak. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Vi har diskutert dette i styret.

Tilbakemeldingen fra Vaktmesterselskapet er: Skibokser vil komme i konflikt med renholdet av garasjen, de kan kjøre under denne. Man kan da enkelt henge opp langrennsski som har Thule Ski Click skistropper med hylser. Alle ski henger med sålen opp mot taket , og oversiden synlig. Her er plass til lange planker, ski og annet som man ikke bruker så ofte. De er store og uhåndterlige, men på veggen tar de ikke noe gulvplass.


Du kan for eksempel henge en perforert stålplate cirka centimeter fra taket. Slik kan du legge lette ting, som ski eller staver, på toppen. Under kan du ha kroker, som du for eksempel kan henge oppbevaringsposer i. Meldgaard legger til at du også kan bruke netting eller en gammel dør til samme formål. En enkel og smart løsning for deg med takboks. Praktisk oppbevaring og lett tilgjengelig når du trenger den.


Leveres med reimer og monteringsbeslag – to bånd à. Et triks er å få skoene opp i taket. Der tar de mindre plass, samtidig som varmen stiger opp i taket og kan tørke våte sko. Skru krokene fast med ti-femten centimeters mellomrom og heng opp skoene.


Våte jakker som ikke tørker? Taket kan brukes til flere ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg