fredag 6. april 2018

Skittentøy sorteringssystem

Er du lei av å vaske klær? Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken. Mange har drømmer om det perfekte vaskerommet, med et godt sorteringssystem , utnyttelse av plassen du har til rådighet, bra lys og hyggelige detaljer. Her råder orden, og ryddige, rene flater. Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy.


Det trenger ikke være vanskelig. Det må med andre ord være plass til litt skittentøy , for det hoper seg fort opp når en er så mange. Har du et godt system for sortering av skittentøy på vaskerommet, vil det bli langt enklere og ikke minst raskere å sette igang vaskemaskinen.


I stedet for å gå gjennomgå skittentøyet flere ganger på leting etter “lignende” plagg, har du alt sortert ferdig i en boks. Her kan du bare hekte trådkurvene ut av skapet og trille de med deg. Sorteringssystem for skittentøy gjør det enklere når klesvasken skal settes på. Her finner du informasjon om alle slags avfallstyper, hvordan de skal sorteres og hva de blir til etter gjenvinning. Tenk igjennom at du ikke får for mange ulike funksjoner inn på et begrenset areal, da blir det fort kaos, og lite trivsel.


Praktisk, frittstående oppbevaringspose hvor du kan gjemme alt fra leker og sportsutstyr til skittentøy. Livsstilsblogger Tina Hage Kristiansen og familien tyr til et spesielt sorteringssystem. Enkelt for barnet ditt å løfte og flytte på, siden den har utskjærte håndtak på hver side. Press den sammen for å spare plass når den ikke brukes. Eneste rommet inneholder i dag er en svær vask.


Drømmebadet er gjerne kvadratmeter stort, og inneholder både badekar, dusjhjørne og ellers god plass til oppbevaring og egenpleie. Vaskerommet vi får er ikke stort,men må romme en del likevel. Bruk den for skittentøy , leker, eller til andre deler av hjemmet der du trenger å sortere rotet. Så hvordan har dere det på vaskerommet?


Ellers må rommet inneholde vaskemaskin og tørketrommel,et godt sorteringssystem for skittentøy ,benk til å stå å brette ved og plass til strykebrett og strykejern osv! En praktisk oppbevaringskurv laget av resirkulerte pakketape. Måtte uansett sortere på nytt, så da ble det en dunk til alt istedet. Vi har en dunk til skittentøy. Du trenger ikke akkurat melde deg som neste.


Fine skittentøydunker el. Vasker stort sett hver dag så den ikke flyter over. Jeg gjorde et halvhjertet forsøk på å ha sorteringssystem for lyst tøy, mørkt tøy, syntetisk treningstøy, ulltøy etc etc, men skrinla det.


Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm. I helga skulle vi til Oslo for å besøke venner, og da passer vi gjerne på å dra innom Ikea samtidig, når vi er der med bil. Denne gangen fikk jeg endelig ordnet med noe jeg har tenkt på i årevis, nemlig er bedre sorteringssystem for skittentøy og klesvask! Så i dag har jeg virkelig kost meg! Vi skal ha skittentøyssjakt fra badet i 2. Jeg planlegger et sorteringssystem for skittentøy under benken på høyre side av rommet.


Den kommer ned i toppen av høyskapet ved ytterveggen. Når én kurv er full, settes den belastningen i vaskemaskinen. Fyll kurvene med skittentøy. En skittentøykurven er omtrent på størrelse med en full vaskemaskin belastning. Hva oppbevarer dere på vaskerommet?


Kjøpe gassflaske sveis. Hva slags farger ville du hatt da? På flisene på veggen, gulvet og interiøret?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg