fredag 27. april 2018

Pallekarm plantasjen

Pallekarm plantasjen

Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. En plantekasse (også kalt pallekarm ) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser. Høyden velger du etter hva du skal dyrke, og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm.


Pallekarm plantasjen

For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre. Men obs, de blir betydelig dyrere da enn å kjøpe fra distributøren. Les mer: – Lyst på høybe men ikke sååå lyst på pallekarmer? Det finnes flotte alternativ i ulike materialer, les om noen av de her. Vennligst velg butikk for å se pris.


Enkelere blir det ikke. Du setter ned to eller flere buer pr pallekarm , og trekker duk over. Kan også brukes i kombinasjon med plast, men da bør du nok ha flere enn to bøyler på.


Denne kan brukes som kjøkkenhage, blomsterbed eller sandkasse. Det bør helst være syd eller vestvendt. Det kan være lurt å ha grus, singel eller heller. Finn et egnet sted i hagen hvor det er mye sol, minst timer om dagen.


Du trenger: – Byggeplast eller annen kraftig og relativt klar plast. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Pallekarm i rødbeiset finnes i dimensjon 120xog 80xcm. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Pallekarm plantasjen

Kjøp Espalier og plantekasser her. En av de absolutt beste plantekassene du noen gang kan skaffe deg! Klassisk plantekasse i ubehandlet tre og stål.


Det spiller ikke så stor rolle hvilken pallekarm du velger, poenget med pallekarmene er at det skal være avgrenset til omgivelsene - og at plantingen kommer litt opp fra bakken. Og ja, du kan like gjerne snekre en pallekarm selv, av materialer du kanskje til og med har liggende i garasjen - men pass da bare på at du bruker rustfrie skruer. Perfekt for drive fram planter, dyrke grønsaker eller skape en oase av vakre blomster. Lag kassen så høy du vil ved å stable flere kasser. Europris har et rikt utvalg av diverse utstyr du trenger når du skal dyrke i hage eller pallekarm.


Pallekarm plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Uterommet er ditt største rom sier mange, og vi i Europris er langt på vei enig. Når du kjøper Drivhus, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


I hagen, på uteplassen eller terrassen opplever vi noen av fritidens. Netbutikken er alltid åpen. Vi tar også bestilling per telefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg