onsdag 11. juli 2018

Butinox futura selvrensende

Den hydrofile malingsfilmen gjør at vannet fra en regnskur får bedre kontakt med underlaget. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Regndråpene legger seg større og jevnere på veggen og vasker med seg mer skitten på vei ned husveggen.


Elegant helmatt useende. BUTINOX FUTURA MALING. Langvarig nymalt utseende.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Smart flow technology gir suverene påføringsegenskaper som forenkler malingsarbeidet. En høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.


Malingens penselmotstand er redusert vesentlig i forhold til en tradisjonell maling. Fordi malingens viskositet er økt betraktelig vil malerpenselen ta opp mer maling når den dyppes. Hvert dypp gir derfor et lengre penselstrøk. Faktisk er forskjellen på hele prosent.


Høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir huset et langvarig rent utseende.

En malingen det er lett og raskt å male med. Gratis frakt fra 6kr. Butinox oljedekkbeis på en bodvegg tilknyttet huset, år, er nedslitt og er plaget av svartsopp.


Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Malingens glans- og fargestabilitet gir et langvarig r­ ent og nymalt utseende. I tillegg gir Smart Flow Technology suverene p ­ åføringsegenskaper som gjør at du maler huset raskere.


Dette er selvrensende maling. Den danner en såkalt hydrofil malingsfilm, som gjør at du vil få et langvarig rent utseende med minimalt vedlikehold. At malingen er selvrensende , betyr at urenheter har vanskeligere for å feste seg på kledningen. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet.


Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Malingen er selvrensende , og det vil si at den danner en hydrofil malingsfilm som gjør at skitten ikke fester seg så lett til husveggen, men enkelt kan skylles vekk. Du maler huset prosent raskere, siden Smart Flow-teknologien sørger for at mer maling blir tatt opp i penselen. Selvrensende husmaling til trehus Da kan Nordsjös nye husmaling være noe for deg. Beckers, som altså fikk to av sine malinger vurdert som Godt valg, fikk også fire maling-varianter i klassen Anbefales ikke.


NO Nå kan du enkelt samle all nyttig informasjon om malingen din på ett ste og samtidig registrere din års skiftlige garanti på farge og glans digitalt. Det finnes selvrensende vinduer, selvrensende toaletter, selvrensende ovner og faktisk selvrensende bestikk. Hvordan fungerer det egentlig?


FULL OVERSIKT MED MALINGSMAPPA.

Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg