tirsdag 17. juli 2018

Kähler lyshus

Kähler lyshus

Kähler Lyshus - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon.


Kähler lyshus

Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.


Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Denne arkitektoniske perlen i Urbania-serien av vakre og unike lyshus lanseres til sesongens mørke kvelder.


Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er. Bache og Bendix Becker står bak Urbania, som er en serie. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg.


Urbania-lyshusene er enkle men likevel veldig dekorative. House Doctor Dekoration Xmas Car Hvid. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Kähler lyshus

Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Lysskinnet gjennom du små vinduene skaper et stemningsfylt lys. Urbania lyshus Langkirke passer perfekt i vinduskarmen.


De ulike bygningene i serien med lyshus har fått navnet Urbania. Stort og stemningsskapende lyshus. Lyshusene er av keramikk og utformet som forskjellige bygninger med et moderne preg som passer inn i de fleste hjem og miljøer. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Førpris 34- 17-Kjøp. Det blafrende lyset og de vakre skyggene som husene gir, skaper en fin effekt og atmosfære i rommet. Still flere lyshus sammen i vinduskarmen eller i små grupper på bordet og skap fantastiske stemningsfulle rom.


Vinduene er skåret ut for hånd og lyslykten har takvindu og små rom som gir den et spennende uttrykk. Designstjerner har bestilt inn noen som du kan forhåndsbestille her nå. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg