tirsdag 31. juli 2018

Maritim borddekking

Nordens største utvalg! Over Million Visitors. Kraftuttrykkene kommer på løpende bånd enten du arrangerer en maritim fest med utkledde matroser som gjester, eller du ønsker et morsomt tilskudd til en annen sommerlig anledning.


Maritimt tema er likevel både klassisk, tidløst og lekkert, og partyeffektene kan enkelt kombineres med hverandre uten at fargene krasjer. BORDDEKKING : sommerlige bord inspirert av feriedestinasjoner.

Blir du med og spiser i Frankrike, Portugal, Hellas og Dubai i sommer? Sommeren vi tilbringer hjemme kan også få en smak av ferie når vi dekker bordet med inspirasjon fra fristende reisemål. Det er jo typisk at det blir regn ved slike anledninger, men vi har heldigvis tak over terassen. I tillegg har vi kjøpt varmeovn så da ble det lunt og godt, og vi satt ute til langt på natt. Det er så gøy med borddekking , spesillt når en kan ta i bruk masse flotte naturmaterialer.


La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine.

Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking ! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Borddekking gir deg mange muligheter. Bli inspirert til å skape en fin ramme rundt måltidet.


Ta en titt på de flotte bordløperene vi har. Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon! Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk. Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest.


Skap et fint og koselig bord med bordbrikker til borddekking. Se vårt store utvalg her! Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen. Bruk gjerne 2-farger.


Dekorasjoner, lys og servietter matcher gjerne sammen i fargene.

Skal du arrangere konfirmasjon, og trenger inspirasjon til borddekking ? Her er bilder av festdekkede konfirmasjonsbor som vi håper kan inspirere deg. Finn tilbehør til Maritim temafest – På Temashop. Prisgaranti på varer til Maritim temafest Frakt kun kr Lynrask levering på. Eller gjør som på bildet bruk en kunstig kvist med bær og en kunstig eller ekte blomst. Blader, brede bånd eller klipp ut en remse fra en serviett og legg rundt og pynt med hyssing eller bånd som passer.


Takknemlig for tips til sider med inspirasjon til borddekking. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Servietter til borddekking.


Med en pent brettet serviett kan du imponere enhver gjest. Papirserviettene våre har svært god absorberingsevne fordi de er laget av lag papir. Tøyservietter gjør borddekkingen ekstra delikat. Cacas - Spesialister på bakeutstyr. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene!


Finn Tema borddekning på nettet – På Temashop. Her er zinkbøtter fylt opp med sommerblomster, kurv med lavendel, jeans dekkeserviett og hvitt servise med hvit serviett med maritim serviettring. Deres sommerkolleksjon er herlig med martime produkter perfekt for alle som oss som liker den martime stilen.


Gleder meg til å se sommerbordene til alle mine bloggvenninner utover sommeren. Vi har for eksempel serviettringer i messing. Det var mange som var interessert i borddekking og bryllup denne dagen og det var veldig hyggelig å kunne svare på alle spørsmål som kundene hadde til borddekkingen.


Kählers produkter er bare så flotte, og jeg liker godt det enkle og rene uttrykket alle produktene har. Her er en ny, grønn vase som jeg har forelsket meg i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg