fredag 6. juli 2018

Herdins beis forhandler

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Stryk av mest mulig beis fra pensler og andre redskaper før du rengjør dem med vann (Ekte Beis og Interiørbeis) eller en fortynning av etanol eller rødsprit (Lakkbeis) for å unngå å få fargerester i avløpet. Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon. Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt. Beisen kommer i en rekke foreskjellige farger. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom.


Fargekart for Herdins Ekte beis. Takker masse for svar, ble også anbefalt herdins oljebeis 9teak med svamp, deretter benar olje,. En norsk forhandler for denne beisen er Asdal Trading. Alle farger kan blandes med hverandre.


Ekte beis kan også blandes ut i sprit, dette når en ren vannløsning ikke er tilstrekkelig for å få en bra innfarging. Ble frarådet furu av en trelastforhandler da han mente de tåler fuktighet. Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens.


Brukes til beising og lakkering i ett. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Ditt søk på herdins lakkbeis ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. En pose gir 25-liter ferdig beis , avhengig av farge. Ta del av vår kunskap och lyckas med.


Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. På Herdins Färgverk utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge.


TYRILIN TJÆREBEIS BRUN 10L. Fås tilpasset ulike treslag. Søk etter by, sted eller navn. Herdins Premium er en dyptvirkende treolje som du kan bruke på både ubehandlede og impregnerte treflater utendørs. Det høye tørrstoffinnholdet ( ) og de gode vannavvisende egenskapene forhindrer dessuten uttørking og sprekkdannelse.


Oljen inneholder blant annet kinesisk treolje, som gir den ekstremt gode penetrerende egenskaper. Se vår kartoversikt over hvor i landet de forskjellige forhandlerne av Tyrilin holder til. Herdins oljebeis er en pigmentert olje som gir en naturlig og jevn beisnyanse med en behagelig silkematt overflate. Herdins Oljebeis passer til ubehandlede og oljede tremøbler og innendørs treverk.


Vi fører også beis og oljer fra Alanor, samt beis fra Herdins. Den er enkel å stryke ut og få jevn også på store flater. Våre hoved samarbeidspartnere er Jotun på maling, samt Jordan på malerverktøy. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.


Du kan velge mellom en rekke farger som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg