onsdag 4. juli 2018

Sparkel på rull coop

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Andre produkter til forarbeid no. Produktets enkle og lette bruksmåte erstatter bredsparkling på vegger med f. Lettsparkel for påføring med rull. Jevner underlaget og forenkler arbeidsprosessen. Glatte vegger på 1-2-3!


Renoveringsduk, veggfornyer, sparkel på rull , dekktapet: kjært barn har mange navn. Fellesnevneren er glatte vegger! Dersom du har en gammel strietapet, glassfiberstrie, eller en stygg og ujevn struktur på veggen, er veggfornyer en god måte å få glatte vegger på.


Noen ganger er gammel strukturtapet vanskelig å. På to til tre strøk har du forvandlet dine ujevne underlag til vakre, betongaktige vegger – med et mineralsk utseende. For å hjelpe deg i gang har Jotun laget en instruksjonsfilm som er tilgjengelig i Jotuns digitale kanaler – jotun. I tillegg finnes et utfyllende Teknisk datablad på produktsiden på jotun. Fyll rullen med sparkel , bruk mye kraft for å dytte rullen ordentlig ned i sparkelen.


Når du begynner arbeidet med bresparklene skal du ført legge på sparkel ved kantene. Altså der du ikke kommer til med rullen. Før du kan sparkle med rull er det viktig at vegg og tak er rengjort og eventuelle små hull og ujevnheter er flekksparklet.


Det holder i de fleste tilfelle. All sparkel kryper på underlaget, for å få en godt armert vegg må derfor flaten bygges opp med flere lag. Slik blir veggen godt armert og de siste ujevnhetene fjernet. Ikke fall for fristelsen og legg på ett tykt lag. Et altfor tykt lag sparkel vil bli sårbart for inntrykksmerker og veggen vil lett.


For gjør-det-selv brukere kan toppstrøk påføres med pensel eller rull. Jotun kan være behjelpelig med teknisk informasjon ved bruk av sprøyte. Legg to strøk ved bruk av rull eller pensel. På denne måten blir toppstrøket jevnere påført, slik at glans, hardhet og bestandighet forbedres. Siden jeg på dette tidspunktet hadde nådd grensen for alt som heter pussing, utgikk helsparkling med høye kneløft, og det ble kjøpt inn renoveringsduk i store mengder.


Tok den tykkeste siden det var store ujevnheter, og satset på at det skulle gå bra ;) Tips 1: Mål opp veggen først, og så klipp til duken på et gulv. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Rullesparkel ltr Jotun. Om du skal sparkle over tapet må du sørge for at løs tapet og luftlommer blir skåret bort først. Start med å sparkle alle flekker, hull og skjøter.


Start øverst på veggen, i et hjørne mot taket. Påfør sparkelmasse ned mot midten av veggen. Deretter legger man på sparkelmasse to ganger med bred sparkel over remsen. Skjøten blir på den måten den sterkeste delen på veggen. Sparkling med papirremse tilfredsstiller veggens krav til brann- og lydgjennomgang.


Sandtypesparkel har igjen andre egenskaper. Jotun har lett medium type, som brukes til vanlig skader i glassfibrer og betong. Bildeserie: Slik gjør duSparkelen rulles på veggen med langhåret malingsrulle og slettes ut med bred sparkelspade.


Sletting av sparkelmassen gjøres med sparkel eller stålbrett. Ja, det finnes noe de kaller for sparkel på rull som er en tykk hvit tapet. Treff på varer funnet i varer.


Til bruk på skjøter ved sparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs. Markering i midten av remsen gjør det lett å feste den. Pr oduktet en kan bruke, som også gjerne kalles sparkel på rull. Slik sparkel på rull vil ikke gi en helt slett flate. Eventuelt kan man sparkle veggen lett før man setter på veggfornyeren.


Les også: Guide til hvordan du tapetserer. Ulike metoder for helsparkling. Når du har sparkelmassen klar er det lurt å se på de ulike metodene for påføring av sparkel.


Sparkel på rull er utrolig lett og grei og jobbe med. Det bør ikke by på problemer og gjøre dette alene. Denne pluss en tykk tapet bør eliminere det meste av mønsteret fra glassfiberen. Sjekk priser hos de forskjellige, mye variasjon.


Selv handler jeg den på Monter som registrert firma med prosenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg