mandag 30. juli 2018

Innredning caddy

Fagtilpassede løsninger til Volkswagen varebil, eller full skreddersøm! Skapmoduler til varebil. Se video om våre verktøyvogner. Høstens store vertkøykampanje.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Toolpack leverer bilinnredning spsialtilpasset ditt yrke.


Vi har et stort utvalg av bilinnredning til rørleggere, håndverkere, elektrikere, installatører og andre. Work System utvikler og markedsfører svenskproduserte bilinnredninger, eller som det også kalles, innredning varebil eller varebilinnredning. For å dekke de behov våre kunder har, tilbyr vi dessuten et bredt utvalg av bilutrustning og utstyr for førermiljø, sikkerhet, elektronikk, arbeidslys og takutstyr. Vi tilbyr bilinnredninger, serviceinnredning, kjøretøysinnredning, modulsystemer eller som det enda kalles innredning til varebiler.


Vi selger det meste innen bilutrustning til markedets beste pris og med måneders garanti.

Sortimo tilbyr bilinnredninger for mer produktivitet, bedre lønnsomhet, tilfredse medarbeidere og firmaeiere, og først og fremst kunder. Våre ny gulv, kledningspakker og bilinnredning har blitt tilpasset Volkswagens modeller perfekt. Alle produktene er utviklet for proffesjonell bruk og passer de fleste yrkesgrupper. Velg bil nedenfor, og se hvilke produkter som passer akkurat ditt.


Delt horisontaldelt innredning passer for deg som driver med hyppig varetransport av større varer og som ønsker plass til alt verktøyet du bruker i løpet av arbeidsdagen. Denne bilinnredningen lar deg velge mellom skuff foran eller bak i varerommet kombinert med full takhøyde i deler av det. Det er spesielt ting man bør tenke på vedrørende bilinnredning. Jeg er glad for å endelig ha innredning i kjøretøyet mitt igjen og det å kunne stable alt sammen på en organisert måte. Jeg kunne endre utstyret mitt for å få det målrettet mot mine krav, takket være konfiguratoren.


Som håndverker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset ditt yrke. I tillegg til selve innredningen er det også viktig å se på hva slags tilbehør du kan supplere med for å skreddersy innredningen til ditt fagområde. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Den har god romløsning og sammen med Rico innredning så får du et nyttekjøretøy som er virkelig praktisk.


Løsningene er satt opp i bildeslide høyre side med informasjon om vekter og mål. Caddy med Innredning fra Sortimo. Trykk på bilde for alternative løsninger.

Ta kontakt for et komplett tilbud! Hei, og tusen takk for mange fine svar! Har fått tegnet opp en skisse på hvordan jeg skal ha det, vil liksom ikke bygge en innredning som jeg etter to uker finner ut at ikke funker, så da er det kjekt og ikke stresse! Slenger ut et bilde av resultatet neste uke, takk for mange fine innspill! Lurer du på om markedets mest populære bilinnredning passer din bilmodell?


Smartfloor er tilpasset de mest solgte varebilene på markedet. Vi gjør vårt ytterste. Vi kan levere komplett innredning med innhold. Vårt forbruksmateriell og nødvendig maskiner er skreddersydd til å passe alle våre innredningsløsninger.


Dette er med på å holde ordren og system i din varebil. I denne brosjyren gir vi deg forslag til løsninger på Würth Bilinnredning til din varebil. Oppgarder til Aluline bilinnredning.


Komplett portefølje av reoler, undregulvskuffer, dobbeltgulv og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg