onsdag 4. juli 2018

Interiørblogg moderne

Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør. Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Eg håper du vil trivast her inne hos meg. Og har du spørsmål så nøl ikkje med å ta kontakt. Boligfryd En god blogg med mange gode tips for deg som har litt plass, også en nettbutikk.


Ninas interiør Landlig og romantisk stil er det du får her. Anettes Hus Her er det også en landlig stil som står i fokus. Me and Molly En vittig og godt skrevet interiørblogg. Familien ønsket seg en moderne bolig med et varmt, naturlig uttrykk, mest mulig dagslys og utsikt.


Tomten var det perfekte utgangspunktet for arkitekten, og huset det perfekte utgangspunktet for familien til å fullføre boligdrømmen. Jeg driver en interiørblogg som gir deg tips og inspirasjon til hjemmet samt gode løsninger på hvordan man kan kombinere dyrt design med rimelige DIY-løsninger for å få det til å se eksklusivt, moderne og stilig ut. Karakterfulle og myke tekstilerer tilbake for fullt i våre moderne hjem. Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Vi skaper den trygge hulefølelsen, med noen ekstra puter i sofaen, polstrede møbler i velur eller mønstrede tekstiler, lange gardiner, vegg-tekstiler og rufsete gulvtepper.


Interiørblogg moderne

Se for eksempel disse lekre gulvteppene! Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. Hytte- og interiørblogg. Veien fra husbygging til et hjem.


Og vi var veldig spent på å reise til bloggeren Sne, siden hun har et stramt og moderne hjem, med elegante og ekslusive løsninger, legger Solveig Grøvle fra Nib til. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Hjemmet skiller seg ut ved at det er gjennomført fra første spadetak til siste touch med detaljene. Det er virkelig et flott hjem.


Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Gjennomført nordisk og moderne stil hos interiørblogger Sne. Hun har gått fra shabby chic til en ren og moderne stil.


Urbanhus bygger moderne , funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Hva er det rareste du har gjort når det kommer til interiør? Nina Holst skriver Norges største interiørblogg.


Interiørblogg moderne

Selv om hun har en moderne stil, tar Nina lekne elementer inn i interiøret. Med over års erfaring I møbelindustrien og byggebransjen så har Thoresen Wooddesign et stort spekter av løsninger for deg som vil ha det lille ekstra. For et lite kjøkken er det en stor oppgave å ha nok plass til oppbevaring, matlaging og måltider.


I denne episoden utfordret vi oss selv til å designe et lite, moderne kjøkken for to. Ta en titt på soverom og stua også. Gamle dører og tømmervegger var intakte, og det gamle særpreget ble beholdt selv om huset ble pusset opp innenfor en moderne ramme. For å klare det, måtte vi utnytte alt av plass. Klikk videre og se hvor fint det ble etter oppussingen!


Interiørblogg moderne

Vi hilser den spesielt velkommen på hytta. Moderne hyttekos med brunt 03. Brunt er tilbake som interiørfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg