fredag 20. juli 2018

Sebra uro

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Finn laveste nettpris her.


Sebra uro

Shop vandaag nog sebra! Det er et dansk firma som både designer og produserer leketøy, sengetøy, barnemøbler og flere andre produkter til barn. Sebra er et sortiment med særpreg.


De er kjent for sitt moderne design og innovative farger på alle sine produkter. Uro , blå skyer, fra Sebra. De myke skyene i duse blåtoner svever harmonisk gjennom luften, og er et beroligende skue og et vakkert dekorelement på barnerommet. De søte små skyene svever i luften og skaper en atmosfære av trygghet for barnet.


Sebra uro

Skyene og regndråpene er av myk ull, og kan tørkes av med en fuktig klut. Er du ute etter en fin uro til barenesengen har du herved kommet til rett sted! Sebra, Uro i filt skyer, midnight plum.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Rammen er laget av tre og skyene av 1 ullfilt.


Sebra uro

Kan tørkes av med fuktig klut. Passer perfekt som dekor til barnerommet. Skap et miljø med plass til å drømme, skyene svever rolig gjennom luften og tilføyer barnerommet en koselig atmosfære. Nydelig uro med skyer og regnbue fra Sebra.


Overflatevaskes med fuktig klut. Uroen er laget i tre med skyer i 1 ull. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Adder noe søtt til barnerommet med Skyer Uro i fargen Midnatt Plomme fra det danske designmerket Sebra. Lang snor på toppen som du kan bruke til å feste uroen på ønsket plass. Hva du får: – mobil. Yomi sengen fra Sebra. Hæng en babyuro i uroarmen og skab et hyggeligt miljø omkring babyen.


Holderen fastgøres nemt til sengen ved at spænde de to polstrede skiver sammen ved hjælp af drejestykket. Heng den opp over stellebordet eller sengen og la barnet følge med på figurene som beveger seg. En perfekt gave til den nyfødte eller til barnedåpen.


Skaper et rolig og koselig miljø på soverommet til den lille. I sortimentet finner du leker og innredning av høyeste kvalitet produsert med innovation og lidenskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg