tirsdag 31. juli 2018

Tørketid maling gulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Husk også at vanntynnede produkter har en begrenset motstand mot fukt-belastning. Dette er generelle råd som gjelder for alle typer gulvlakk og - maling.


Produktene kan ha litt ulik herdeti men hva som gjelder er nøye angitt fra produsenten på boksen. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager.


Lukter sterkt under og rett etter påføring.

Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Dermed holder et 5L-spann til ca.


Tidligere ble epoxymaling mest brukt på gulv i fabrikker og verksteder, fordi det kan tåle store belastninger, har en høy slitestyrke og er veldig rengjøringsvennlig. Men i private boliger er det også mange fordeler ved å male gulvet med epoxy. Mal langs bordenes lengderetning, to-tre bord av gangen. La gulvet tørke anbefalt tørketid før du maler ett strøk til. Det er viktig å bruke maling beregnet for gulv , siden det er mye mer slitasje her enn på vegger og tak.


Bruk rulle for jevnest mulig resultat, og pensel langs listene. Tips: Bruk forlengerskaft, så sparer du ryggen. Unngå sterk belastning (f.eks vask av gulv , skyve møbler, tildekking) de to første ukene etter påføring. Malingen trenger 3-uker for å oppnå full slitestyrke.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Enkelt vedlikehold og antistatisk.

Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gulvet er i kjeller, det er sluk på rommet, betongen er ubehandlet fra før. Tror ikke det er noe fukttransport fra grunnen og opp, da det ikke er antydning til det under vaskemaskin.


Nordsjø pro epoxi gulv hvit 4l inkl. Slitesterk maling til tre- og betonggulv! Vil du gi nytt liv til kjellergulvet, stuegulvet, trappen eller andre gulv som utsettes for slitasje?


Denne gulvmalingen fra Hard Head er slitesterk og kan brukes på alle tre- og betongflater. For ubehandlede og malte gulv. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


TreStjerner Betongmaling 7L. Til maling av betonggulv i tørre rom. Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Gulv - maling , olje og lakk. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.


Til vegger kan du bruke en sterk gulvmaling, men til gulv som utsettes for mye vann, vil jeg anbefale en to-komponent epoksymaling, sier Røneid. Til enkelte spraymalinger anbefales først å påføre en grunning fra samme produktserie. Først og fremst beregnet på betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller fiberpl.


Hagmans tykkfilmsmaling EP-V er en 2-komponent vannbasert epoxymaling, hovedsakelig til maling av betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg